ett inlägg om spindlar och sprutor.

okej. jag brukar vanligtvis inte vara rädd för varken småkryp eller sprutor. men nu är det såhär att när man ska ta sin sista gardasil spruta eller när man olyckligtvis bor helt själv i husets källare, då kan fobin komma krypandes.

Det börjar bli höst. alla dessa ljuvliga spindlar vill flytta in i värmen precis som vi människor. Dem verkar dock ha missförstått dethär med hyreskontrakt. För det första betalar dom ingen hyra och för det andra har jag inte ens godkänt att dem flyttar in med mig. det kryllar av dem. Inga små heller nu pratar vi monsterstorlekar.

Och när man senare träffar på samma sjuksköterska med nålen som närapå stack sönder min arm och lyckades få blodet pumpa ut i 3000km i timmen pågrund av något okänt innehåll som sprutades in lite för snabbt. Det är då man har förlorat.


foodfestival

en bunt bilder ifrån helgen.

Matfestivalen som jag faktist spenderade en hel timme på. Lördagen skulle bli lugn, jag skulle bara åka in och äta med mamma och pappa. Men det svek jag. Slutade istället fulla i en busskur med en missad buss 2 mil bort. Ingen mat fick jag heller trots att jag köpt matkuponger, eller jo malins flyktbörjare fyllde ut magen på fredagen.

vem kommer egentligen på att skapa en festival som går ut på att äta mat? det låter ändå jävligt sofistikerat. Men tanken på att det faktist förmodligen säljs mer import vodka till alla minderåriga som vill springa runt fulla på stan än mathäften kanske är lite av ett misslyckande. Men det rör ju inte mig


jobbig situation

jag kna inte beskriva med ord hur sjukt frustrerande det var att gå ifrån skolan till resecentrum idag. Men hel tom mage pga av skolans äckliga mat. Och ja som det flesta vet om härjar den "stora" matfestivalen i helgen. Och där går man trött och hungrig och känner det sjukaste matoset man kan tänka sig. Allt ifrån pizza, gormé mat, nudlar GAAAAH MAT!

min stora passion

nyvaken klockan 19.51.

Jag vet inte om ni är sånna. men det senaste året har tydligen fallit i gropen för typiska pensioners-fasoner. Jag sover ärligt talat middag varje dag efter skolan. Minst två timmar. Hemkommen klockan 16.20 med spänningshuvudvärk, skolflöt-outfit och tunga böcker, finns inget som lockar så mycket som en varm skön tupplur.



summerbreeze

kladdkaka,socker,onyttigt,man blir fet. och? jag äter endå. jag tröstäter, det har jag alltid gjort.

Dethär är ingen bra dag, ingen bra dag alls. Regn och inte mysig för femm spänn. Trött med ångest och längtan. bara jobbigt. Ledsen bloggen men dethär blir åter ett problem-inlägg. jag är vell inte deprimerad eller? jävla dag.. eller ååh

mycket väldigt

jag saknar dig och dig..

johnossi

äter vindruvor i takt med johnossi. Eller kankse inte i takt, men iallafall samtidigt. Nu när jag tänker efter. varför i helvete sket jag i att se dom på Peace and love? Det var nog bara för dom ersatte the kooks, då lacka jag ur. Så det blev som en princip sak. Sjukt osmart. gaaah fail

And it´s sad
so sad
family values
that we had, it´s just a memory
in your mind, we´ve gone bad
There´s no love


the good old times




polonäs december 2007

det är när man kollar tillbaka på tiden man förstår hur fort allting går. Men när man kollar framåt känns veckor som oändligheter. Går det fort på riktigt eller är det för att man inte minns alla dagar när man tillbakablickar?

Det är inte så mycket man kommer ihåg om man tänker på hur mycket man glömmer. Jag har ingen aning om vad jag gjorde eller hur jag mådde den 13 december 2008 man minns faktist nästan bara hemska och lyckliga saker från sitt liv resten blir så gott som o-gjort.

efterlysning!

min sko är borta. saknar den lite. kanske har just DU den. Lite deppigt nu. Känns sådär att ha en storlek av varje. hjälp mig. Den försvann i hentorp igårkväll runt klockan 02.00. någon?

hejdå nu ska jag gå på bio, skratta, äta popcorn, och jobba på degen. puss





medverkande: Josefine gustafsson
Design av : Tom hassel

live life love life




Känns som att allting bara försvinner mellan fingrarna på mig. En bra vän slutar existera, sommarlovet tar slut och nu idag flyttade min bror till växsjö. Det blir så stora förändringar, ställa om hela vardagen, vara en man mindre på helgerna, bo alldelles ensam i en stor kall källare. är det såhär det kommer vara nu?

Skolångest, vanlig ångest, ångest över allting.

Det klarna till lite idag, man förstår lite bättre. Alla människor som kom till din minnesstund. Det var fint, piano musik, ljus och våta kinder. Kom även och tänkta på första gången jag faktist pratade med dig. Din mun gick i 300 och du tjötade om att du ville att en jäger skulle falla ner ifrån himlen, det var kul, du var kul. Ush jag ler nu.

DEAR SUMMER

seriöst man går och längtar och längtar efter sommarlov hela skolåret. Nu är det slut? dags att börja längta igen. Ett helt år kvar tills man får chansen att utforska världen, sola och leva sommarlivet igen. Fyfan vad sorgligt. Jag ser redan fram emot nästa sommar. Fylla arton, åka utomlands och köra en favorit i repris.

kan ju glädjas åt att det var klart bästa sommaren i hela mitt liv.  Peace and love, en helt galet crazy resa till spanien, Örlen och en hel del andra ting. Och igår tog vi tillfället i akt att festa till det lite för sista gången, 6-manna party i boulogner som slutade lite suddigt i fijas säng.




RETARDS

då sitter man här igen. kollar igenom allt som gillas hit och dit på facebook, vad folk gör just nu... jaa sånt man inte bryr sig om för femm spänn igentligen.
 
Sen kommer tanken upp. vad ska jag göra närja går ut gymnasiet? Min ambition är att bli rik, snygg och lycklig. men vem tänker inte så? Sen i vår får jag en apu plats och förhoppningsvis ett sommarjobb, men vad händer sen då?  Jag får helt enkelt försöka hitta en egen särpräglad bana, vet bara inte riktig vart den börjar eller hur den slutar, men i kassan på Ica är iallafall uteslutet. Jag vill göra något kul med mitt liv.

Sen kommer min andra tanke upp. Jag går handel, iår behövedes 70 ynka poäng för att gå handel, vad är det igentligen för jävla nötter som sökt iår när ribban lyckats bli så låg?(inget illa menat, men det innebär att man kan ha mer än hälften av sina betyg underkända)





handel handel handel dominerar!

ooooh. lalala jag vill ha dig!



inte nått ironiskt.... inte alls

8 FÖRSTA;
första bästa kompis: kristine eller amy. minns inte riktigt
första bil: tyvärr bara 17 små år
första kärlek: de minns jag inte
första husdjur: min hamster
första jobb: disneyaffären! yey
första riktiga kärlek: inte gift än
första piercing: navel
första konsert: gyllene tider trorja

7 SENASTE;
senaste alkoholdrycken: bira bira bira, bärs bärs bärs
senaste bilfärd: yesterday
senaste filmen du såg: boattrip
senaste bubbelbadet: klubbstugan i vintras?
senaste spelade cd: släpper aldrig min data<3
senaste kyss: tompi
senaste måltiden: fiskpinnar, bearniesås och små söta potatisar

7 HAR DU NÅNSIN;
dejtat en av dina bästa kompisar: va?
blivit arresterad: nej
blivit kär vid första ögonkastet: japp
fastnat med blicken i någons urringning: Haha ja, en utmanande urringning kan man knappast missa.
fått ditt hjärta korssat: nej det är ju helt
haft ett one night stand: -
busringt till någon: aldrig

TRE VAL;
blått eller rött: blå
sommar eller vinter: sommar
choklad eller chips: värd fråga

2 SAKER ATT GÖRA INNAN DU DÖR;
1. få långt och fint hår
2. sen få ännu längre och finare hår!!

saturday night

ja det blir inte så mycket med någonting denhär helgen. skönt? jag vet inte. något festande blir det i varje fall inte. För några minuter sen såg kvällen jävligt diffus ut.  Men nu är det iallafall klart att det blir en  À la taco och filmkväll hos moi. sweet

Sometimes love comes around
and it knocks you down
just get back up
when it knocks you down

GÖTEBORG

hem-kommen med tre nya tröjor och tre nya skoskav. lite som att gå plus minus noll? var resan värd skoskaven. ja! 

En smula trög hemresa med endast en hörlur i funktion, en svettig skinnjacka när det är 450 grader ute och jaa vad ska man säga, under dom 2 sekunderna jag  faktist vaknade till på bussen mellan skövde och tibro fick jag se ett ko-anus, den lyfte på svansen och sket rakt framför ögonen på mig. tack för en trevlig dag beatrice!





BLOGG-JOSSE. haha hör ni hur illa det låter?

jag börjar faktist bli riktigt förvånad över hur driftig jag börjar bli på att uppdatera här. Sannolikt lider jag av något " sitta vid datan 12 timmar/dygn i uttråkan syndrom" vilket som kanske inte är så posetivt.  Nästan som att vara apatisk.

åter en värdelös dag. vaknar inpå eftermiddagen, med min normala reaktion "nej jag befinner mig i hörnebo" fan!. Gräver ur sömnen ur ögonen och plockar fram min yrkesfiende symaskinen. Sorgligt nog hatar den mig ännu mer idag än i tidigare skeden. fyfan vilken värdelös sömmerska jag är.


peacemallan ska förgylla min kväll. hehihahå

kvällen den 8/8

här kommer lite bilder från kvällen som började som en dans på rosor och slutade i tragedi. Det var soligt och varmt ute vi förfestade utanför albins garage, värmde upp lite lätt inför björn rosenström. Jaa man hade ingen aning om hur kvällen skulle sluta, det var en jävligt bra förfest, nästan för bra.

vila i frid albin.







typ ett lite halvdant inlägg

en prommenad är vad jag behöver. En lång prommenad. Bara tänka, få allt klart i huvudet, tänka lite till. Det börjar bli uppenbart men ändå ofattbart. Känns som att jag har mycket att tänka på, min hjärna har nästan varit avstängd för omvärlden de senaste 3 dygnen. Dags att spräcka vakumet, ta tillbaka alla små och mindre små problem.  Man börjar förstå på riktigt nu. Och ingenting kan få det att bli o-gjort.

jag vill komma bort igen, bort till stränder där sanden kokar. Bort till landet där lagarna är mildare. Bara vara jag och mina närmsta vänner och skratta åt livet. Helt problemfria kvällar, då det var leenden i fokus.

jag saknar det..



va

detta händer inte. det gör det inte, inte en chans. På film, i andra städer. Inte här, inte med mina vänner. jag fattar inte jag fattar inte jag fattar inte jag fattar inte jag fattar inte. vila i frid. :(


jag vill ha mer






en solig dag, en skön dag, en ypperligt jättebra dag.


natt i hörnebo

det är när man uppdaterad bloggen två gånger på en dag, när man googlat saker som " vem hittar på horoskop", "hur fungerar en kamera" och även min senaste sökning på " medeltida namn" helt utan anledning,  som man vet att gränsen till att vara uttråkad är passerad med flera mil.

jag är nog inte riktigt normal, att kunna spendera 3 timmar framför datan och endast söka på låttexter fast man redan efter 2 minuter insett att alla endå handlar om samma sak. kärlek, problem och depression. Kan inte nån jävla artist skriva en låt man blir asglad av?



mjaau, gröntungan gör mig iallafall glad. sötnous

lars

Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjönka ner i sörjan
och vända dygn
men allt är gjort

helt galet bra text, från en helt galet bra man

WAZZAH

ska jag ta mitt pick och pack och åka till smögen imorgon eller inte? hur kan man ens fundera över den frågan igentligen? joo det kan man, när man har en nollad ekonomi och ilsk mamma. gaah



inte en helt vanlig söndag

det är lite av ett tidsfördriv att vakna upp en söndagsmorgon när den första tanken som kommer upp är " vad gjorde jag igår". Konstigt nog verkar jag ändå ha varit väldigt mån om mig själv. Det förvånar mig att jag faktist vaknade i min egen säng i pyjamas, borttvättat smink, och borstade tänder trots gårdagens tillstånd.

Jag tror det går på rutin, Hur alkoholpåverkad jag än är finns det några saker jag alltid måste göra innan jag lägger mig för att få morgonen att verka lite lättare än vad den igentligen skulle bli.

1. tvätta händerna noga med tvål innan läggdags. finns inget värre än att vakna upp med partyfingar. det vill säga rök och sprit luktande fingrar.

2. Fylla ett glas med vatten att ha nära till hands. Helt galet påfrestande att vakna upp i en saharaöken och veta att närmsta destination med drickbart vatten faktist är så mycket som 10 meter ifrån sängen.

3. Äta mat. massor med mat! för attt enklare smälta ner alla gifter i magen och förhoppningsvis undvika morgondagens spya.


även ett stort grattis till mallen, bubbly, korvmalin eller varför inte bara malin? GRATTIS!


RSS 2.0