jag vill vara en lurvig björn

söndag 14.05.

jag vill gå i ide. Sova tills aprilsolens första strålar skiner genom mitt fönster, jag vill se saker börja leva och röra på sig istället för att dö och försvinna.

Idag känns det som att alla låtar på min playlist är skrivna bara till mig och även fast jag hade en trevlig kväll igår känns det som kvällen släckte min sista gnista av meningslöst hopp. Att jag knappt ens vet vad jag talar om är även det konstaterat, eller också ljuger jag bara för mig själv om att inte veta. Jag är förjävla weird. Men som sagt det finns ju människor till allt.. Och att människor kan visa sig vara så mycket mindre än det första inrtycket. Det förstår jag bara inte.


skolavslutning noll-åtta





Ååååh sjukligt vad jag saknar högstadiet! nyboskolan, det första förbjudna festandet, raggsockar i skolan och 9A.


godnatt

det känns ganska meningslöst att ens grubbla i det, det är bara att acceptera det för att göra allting mer lättsamt? eller.. jobbigt.


There's just too much that time cannot erase

Långa kvällsprommenader.

Är vad jag är beroende av just nu, just denhär hösten. Låta hjärnan gå upp i varv genom att göra egna historier, låta fantasin skena iväg samtidigt som det pumpas ett skönt baze ut ur mitt headset. Jag tänker så mycket att jag nästintill inte vill gå hem, jag går tills benen viker sig och hjärnan ger upp. Det är fånigt, att komma på sig själv med ett lönlöst leende på läpparna. Det är bara tankar..


Oh this town, kills you when youre young

tanken slog mig i helgen, vilka jävla bonnhåler alla vi skaraborgare bor i. Och därmed även skövde inräknat, så känn er inte hedrade för att ni "skövdebor" råkar bo i skaraborgs största stad med 50 000 ynka invånare. Det liksom händer ingenting här, inget nytt folk kommer och det står helt still på nätterna. Istället för att ha en spårvagn med 200 olika destinationer att välja på finns det en jävla buss som inte leder någon annanstans än hem och till skolan.

Just nu känns det som om jag bara sitter och väntar på att studenten ska komma, skaffa mig ett liv och fly härifrån. Dock skulle jag vilja bura in alla sköna underbara människor här i hålorna och ta med mig dom. Jag skövde och tibro funkar inte riktigt, jag vill ha någonting mer.

helgen, en bra helg, en kul helg, oslo





minnesförlust inte till någon stor trust.

färska vindruvor
hets-packning
galen symaskin
häng ögon
äckel hår
trasiga nagelband
tänk tänk tänk
TAGGA

ungefär så, bara ungefär, skulle kunna göra listan mycket längre. Jag ogillar att packa, hur jag än bär mig åt lyckas jag med bedrövelse alltid glömma det viktigaste. Jag är verkligen kazz. Noll planering noll koll, men det brukar ju arta sig bra i slutändan endå. Det är vell huvudpoängen?


NEW MOON

Ta mig till kärlek, ta mig till dans
Ge mig nått som tar mig någonstas

en dag kvar till new moon premiären, det gillas. Hakade på Twilight besattheten efter första filmen, vad fan är egentligen grejjen med filmen och alla svenska tjejer?. 

Det är något med dom filmerna, känner mig näst intill apatisk när jag ser ettan, helt magiskt, vill inte att filmen ska ta slut. Shit jag är vell som de flesta andra, en supertjejig tjej-tjej som dregglar litervis med slem åt edward cullen.


BAD ROMANCE

ooohohoahah caught in a bad romance. Jag tror jag är so into lady gaga.

Kvinnan/mannen, xy kromosomen ja vad fan hon nu ska uppenbara sig som är mer eller mindre grym. Okej musiken kankse vanligtvis inte funkar en grå måndagmorgon på bussen, men en studiedag som måndagmorgon funkar det helt hundra. shup shup hejdå har inte så mycket mer att yttra mig om nu för tiden, det händer liksom inget. mende kommer!


hejhejhejhej

godis till frukost och en jobbig känsla i magen. hummmmm

RETARD

varför lever man? ingen idé att ens grubbla över saken, under mina 17 år och 4 månader i min kropp har jag tidvis funderat över den frågan och även konstaterat att det inte finns något svar.

Och nej jag tycker faktiskt inte att livet är naturligt. För av någon konstig anledning vandrar vi tidsbegränsat runt på ett runt klot med ett hjärta som pumpar blod utan att ens ha ett humm om vad vi lever för för allting slutar ju med död endå. Sen kan man ju även fundera över vad jag gjorde för 30 år sen. Jag fanns inte för trettio år sen men det borde ju vara samma sak som att vara död för när man är död finns man ju inte heller.

Inte konstigt att alla religioner uppstod, folk förr blev vell lika frustrerade som idag och valde därför att skriva heliga böcker som en dum bortförklaring till varför ingen vet så att man kunde ha någonting att tro på och ett svar på frågan. Men om gud nu finns, vem skapade honom då? Och ja nu kom jag på mig själv att återigen grubbla över ovettiga saker. Kanske borde leva livet som alla andra istället för att sitta här och skriva ett meningslöst blogginlägg. hejdå


ett förlåt...

hej. här kommer en offentlig ursäkt för gårdagens betende, jag vaknar upp med hyperångest. Fick kanske i mig en "smula" för mycket av det goda. Länge leve spyflugan!


nya äventyr på gång

idag är det blandade känslor, blandad musik. Allt ifrån tårsprängare till rumpskakare. Känns som jag längtar efter nått, verkligen NÅTT. En stor kul fest kanske? helst en jätte stor med bra musik och peppat folk. 

Eller också vill jag bara bort några dagar, dra iväg på en spontan oplanerad resa, glömma tibro och skövde, ta ett break. Jag vill sluta vara så lost och tom. Därför kan jag ju glädjas åt att jag och bea tar en tripp till norge nästa fredag. Vad vi ska göra där är ju också en ganska diffus fråga. Chilla? Festa? Handla? inte fan vet jag. kul iallafall!


love it all!

det är faktiskt inte varje dag man hinner bli mätt på en naturdiet, träffa världens bästa vän, räkna ut tullsatsen för varmvalsat järn från sydamerika och sätta sin nakna fot i en klumpig mysig kattspya. Nej detta måste verkligen vara en speciell dag! Och nej jag vet faktiskt inte om jag sannerligen är sarkastisk eller bara försöker vara det

Lite närmare titt på kattspyan. Jo jag har precis poppat en skål men ni vet såna där goda popcorn? I min hast på väg mot en mjuk och go soffa känner jag något annorlunda, På våran lurviga vardagsrumsmatta där jag även satt min nyduschade rena fot känner jag något kladdigt, väldigt kladdig. Cremefraice vafan?! min första tanke.... när man senare sänker blicken, möts av en spya på 40cm i diameter full av klumpar som till och med hamnat mellan tårna och konstaterad att det är kattspya som förmodligen är full av fågel-inälvor. Det är först då det faktiskt är okej att börja gråta, skrika och springa till duschen.




kangaroo hoddie

"kangaroo hoddie och de snurrande örhängena" vad i helvete?!

köp en lurving kängru hooddie med en magficka som ditt barn får plats i och få ett par snurrande örhängen på köpet!! ditt barn kommer aldrig mer ha tråkigt igen!. Ohfan klart att man ska en sån. Reklamen går egentligen på Mtv bara att beställa!

http://vimeo.com/7325521


ett litet nattmösse snack



svullen mage och röten mun, trötta ögon och tighta byxor. Ungefär så känns det efter en idolkväll med 40kroners godispåse och 5 brydar. Nu ska jag sova, drömma om the grudge, tyrranosarius och neovletta. En ganska unik kombination samt väldigt scary. pussss!


blow my whistle bitch!

några punkter jag ska försöka åstadkomma inom de kommande närmsta veckorna.

- 120 prov och 1244 inlämningar. gaah

-  7 veckor i skolan till jullov

- boka resa till alanya

- sätta i hårförlängning(?) igen.. wiie

- Gå ner minst 3 kg

- en weekend i norge med beatrice


en snabb överblick. Somliga punkter mer dystra än andra. Frågan är bara och det bra eller dåliga vinner?. Känns endå som halva listan är att se fram emot. sommaren 2010 here we come. TAGGGGAAAA !


sugaaar baby!

Just nu vill jag bara trycka ner en godispåse full av onyttigheter väga 48 kg och kunna äta precis vad fan som faller mig in. Jag insåg för några veckor sen vad fett är, aldrig drabbat mig förut, GÅ UPP I VIKT?! hallå. 

Trodde inte det existerade i min personliga bubbla. Det är inte så enkelt när matschemats standard vanligtvis är rena drömmen och när man har en mamma med kycklingben.  Jag vill inte förvandlas till någon jävla kanin och leva på sallad. Jag blir deprimerad utan socker...


söndagsångest?

morgonen kan beskrivas som måttligt dramatisk. Iallafall för min mage och min hjärna. Och det är skola imorgon.... jag vill inte gå till skolan, känns inget bra alls längre, verkligen inte!


RSS 2.0