nedräkning och parken

nedräkning:

smögen/kungshamn: 4 dagar
Spanien TORREVIEJA: 13 dagar
turkiet ALANYA: 30 dagar

inte illa. Inte äckligt alls faktiskt.


:)

pusssss på livet idag

jag går i taket

neh nu lägger jag ner igen. För mycket tankekraft åt skit. Jag skulle lätt bli nunna och gå i kloster som jag sagt så många gånger tidigare om det inte nu vore så att det tyvärr redan är försent. Imorn rullar blen mot örlen med 3 små vänner, tror jag ska tröstäta med massa pizza och glass imorgon. I och för sig spenderar jag de flesta timmar åt mat, men speciellt imorgon sen framåt kvällskvisten när solen går ner och klockan slår 12 blir det biopremiär i mys-mörkret ECLIPSE<3 sommm jag längtat!


jag svettas utan ett liv

är det onormalt att önska livet ur någon, eller att den iallafall tog sig in i mitt eget liv?. Det gör iallafall jag.

Weeeei jag dra till spanien om 15 dagar så jag borde nog rycka upp mig och sluta klaga, skulle bara behöva finna ett tidsfördriv fram tills dess. Lyckades även nappa med mig en vän så jag slipper sova i min ensamhet. Fredrika Josefina Karlsson, välkommen till en hel vecka skedandes i 40 graders värme med mig.


oj vilken skräll

där kom den dåliga vändningen jag väntat på, sluta behandla mig som tre påsar skit. Nu är jag otröstlig i min säng som vanligt, tror jag tar på mig titeln som sveiges känsligaste tjej. Inatt är det jag och en hög skivor OC. Godnatt..


vad ska vi göra med henry

folk brukar vilja hälsa på sig själv i framtiden. Det är ganksa sjukt egentligen, att varje även pyttesmå val har sådan stor inverkan på framtiden. Tänk om jag hade valt fågelviksgymnasiet i hemorten Tibro istället för västerhödsgymnasiet exempelvis, då skulle ingenting se ut som det gör nu och jag skulle förmodligen aldrig flyttat till skövde heller. Då skulle jag hänga med mina underbara tibrovänner och inte ha en susning om vad folket 2 mil åt vänster syssla med, jag skulle bo som en halvbonne uppe i hörnebo, träffa samma gamla vanliga pojkar och flickor. Och tänk om jag kankse skulle gått ner till stan 5 minuter tidigare än vad jag från början planerat och missat mannen i mitt liv som stod och hängde vid americanpizza och istället blitt påkörd av en lastbil på vägen. Inte för att jag varken träffat mannen i mitt liv eller blitt påkörd av en lastbil. Men jag ska faktiskt gå ner till stan imorgon så ingenting är omöjligt för bara dedär 5 minutersvalet kan ha sina konsekvenser.

Vore rätt tufft att hälsa på sig själv i dåtiden också när jag tänker efter. Flyga tillbaka och hälsa på mig själv i 14-15 års åldern, rätta till sminket, ge mig själv en örfil på käften varje gång jag gjorde nått idiotiskt och dra ut det brutalt fejkade löshåret. Eller varför inte till 5 årsåldern, säga till mig själv att njuta mer av livet som ung  på tre-hjuling och köpa mig själv ett par nya bågar. Jaa det vore fantastiskt.


där la jag en djup tanke

jag tror jag aldrig kommer kunna förklara mitt förhållande till viss musik. Det kankse låter sjukt men i somliga fall lyssnar jag hellre på musik och stirrar upp i taket än att göra nått annat vettigare. Det är lite som ett plåster på såren, som en liten röst ur högtalarna som förstår allting för bra. Som en liten jävla bästis jag kan lyssna på när jag vill och bara ligga på rygg i sängen och kolla upp i den helst blåa himlen genom fönstret, se molnen susa förbi och tycka att det är så jävla skönt att höra nån som kännt exakt samma sak.


i keep dancing on my own

nu har jag inte sovit hemma sen i onsdags så jag kände att det var dags för hemkomst. Efter många om, men och omplaneringar firades midsommar hos nathalie i hjo. Kan väl kalla det för en riktig sommaren med göran kväll. Efter allt från midsommarkäk, flaggstångsdans, lekis i trädgården, den glider in, fyllesnack och en sjukt trevlig kväll slutade kvällen upp och allihopa somna efter att en viss knäppgök sväljer en rå fisk från vättern klockan 02.20

Imorse var det nya tag, och efter en bakispizza drog vi mot hjo-badet i hopp om svalka för att spendera eftermiddagen tills promillen i blodet gått ut så det tillslut kunde bli en hemfärd mot skövde. Just en tid som denna skulle jag bara vilja trycka på paus och låta allt va, inga sura miner, men sen är det åter söndag och man är tillbaka på ruta ett.


midsommar next

okej jag suger på att uppdatera, men livet leker och jag glider med.

Imorgon är det midsommarafton. Kan man tänka sig, ett helt år sen vi tältade vid beateberg, körde små grodorna runt nisses tält tills det kollappsa, spydde rå korv, elda upp ebbas skor och var allmänt dumma i huvudet. Och på morgonen vaknade jag upp i ett fyrmanna tält alldelles ensam både utan pojkvännen och mina vänner som uppenbarligen föredrog att sova under bar himmel. Typiskt mig. Vilken jävla natt!

nu går jag och har en mööösig natt och trotsar mig själv lite, hoho och ungefär såhär tänker jag se ut imorn. Helt okej alltså. pusspusspusspuss


en helt vanlig dagen efter

dags att vakna

vaknade väl inte med någon direkt överflödig entusiam när jag slog upp ögonen imorses och insåg att jag spenderat natten på julia chinettes golv-matta, men det är väl helt enkelt konsekvensen man får ta om man klockan 04.45 väljer mattan före att ligga och skeda i enkelsäng med två damer.

Gårdagen var en riktig sommarpärla. Startade lite lätt med pimplande och balkonghäng i stan för att senare ta oss vidare till hentorp där 18års-grillfest väntade bakom huset. Efter kanske lite för många canserpinnar och en salig blandning av hets shots förstår jag varför jag luktar som jag gör i min mun idag.

1. jag ska aldrig mer feströka
2. jag ska aldrig mer dricka alkohol
3. jag ska aldrig mer skicka iväg fåniga sms på fyllan

lycka till!


ett minne

jag hade en föbannat fin dröm inatt, en såndär dröm som gör ont att vakna upp ur. Den handla om någon jag nästan trodde jag glömt bort. Den var så verklig att jag hörde röster i detalj och nästan kunde känna och ta på den. Som ett litet avsnitt från den bästa veckan i mitt liv, veckan med stort V, veckan som bara varade i en vecka. Det där var bra nätter, det där var fina nätter...


halsfluss in my ASSS

Idag har jag konstaterat att jag har fått halsfluss, och att jag lider av brutala humörssvängningar.

Jag kan gå ifrån ett totalt asgarv till ett totalt sammanbrott på mindre än 5 minuter, finns det någon medecin mot sådant som skulle kunna lägga mig på en lite mer neutral och normal nivå? Och nej jag kan nog inte toppa denhär kvällen hur jag än vrider och vänder, jag har halsfluss och kommer inte ens en meter utanför min egen sovrumsdörr, så varför inte lika gärna hiva fram ben och jerry och lägga sig i sängen.. DET SKA JAG GÖRA NU

Ett annat stort plus är att förhoppningsvis min fin fina bula jennifer kommer hem snart om ingen afrikan köpt henne för några ynka kameler, vilket jag inte hoppas för hon är värd alla världens dyraste ljuveler. Ser man på jag kan till och med rimma, inte illa om jag får säga det från egen person. pössssss

mina tvååå


döp mig

halsjävel, sms jävel, mag jävel,

jourcentralen 15.00. Nu går jag snart under... Och jag tror jag måste missat när det blev omöjligt att förstå sig på folks beteenden.


natt 02.12

kärlek är ett nederlag. Ingen som helst tvekan om saken, den gör folk galna, desperata, olyckliga, oroade, tårögda, meningslösa, ensamma, övergivna, ömtåliga, kontrollberoende och jag skulle säkerligen kunna fortsätta med denhär listan tills imorgon bitti. Vad är det för jävla påhittt egentligen? att man ska gå och dräggla ner sig i någon som egentligen kanske inte ens är värd det, värd besväret. Men man blir så blåögd, suddar ut alla fel bara för att lämna en liten gnista av hopp kvar. Jag är en sån person som förlåter allting, vrider och vänder på saker tills jag tror att det ska bli bättre. Men tillslut inser jag att det blir jag som är dum i huvudet i slutändan, men det förstår jag inte förns gnistan har slocknat helt och jag tänker tillbaka. Men vafan det är inte så lätt när man väl står där på sina ensamma ben helt såld.

och ja, hela mig blogg kanske handlar om mig och mina pessimistiska åsikter om saker. Jag verkar nog säkerligen ha en hyffsat mörk livssyn, fast när allt väl rullar på är jag gladare än glader det är bara nattetid som allt kommer över mig. Så för att ljusa upp det hela några nyanser kan jag ju passa på att påpeka att jag haft en underbar dag med två vänner stekandes vid simsjön och en kväll med tjejhäng innan jag tog cykeln hem i pyjamasbyxor och hamnade här. Solen ger mig verkligen extas! 


mitt största komplex

idag tänkte jag fylla i två sanningar angående frågor som ständigt kommer upp om mitt hår

"hon måste ju blondera håret 1 gång varannan vecka"

FALSKT. Jag kan inte hjälpa att jag har fjortisblont hår, jag råkade födas med denna färgen och den vägrar att mörkna. Jag skulle faktiskt mycket hellre ha en annan hårfärg men då skulle jag däremot behöva färga håret en gång varannan vecka för det är inte riktigt så speciellt snyggt men en vit hårutväxt. Så nej jag varken bleker eller blerker sönder mitt hår!

"varför klipper du kort hår närdu inte ens vill ha det"

FALSKT igen. Jag skulle inte ens vilja använda benämningen hår, babyfjun passar bättre. Och nej jag har aldrig klipp håret kort det har bara aldrig kommit ut längre än till under öronen. Hur hemskt låter inte det !? inte varje människa som måste bränna fast hår för att ens kunna ha en page.

Och nej jag tror ingen förstår sig på mitt komplex, men ska jag vara helt ärlig kan jag ligga och stört tjuta 2 timmar i sträck helt utan överdrift. Så om någon har några magiska tips vet ni vem ni ska tipsa. Och med det tackar jag för mig.


tråkigt update

hemma efter en shön kväll i tibridge med lite sanna toppen vänner och en skål nachos. Även en trevlig bussresa hem till skövde med duracell-beatrice vars käft gick i tretusen om allt mellan bajs och vem egentligen som uppfann bussen medans jag skratta så att magen vred sig.

Nu sitter jag här med världens absolut bästa spotifylista en påse onyttigheter från hemmakväll och ett inte riktigt lika bra humör, god damnnnn vad jag hatar att vara själv. Ge mig ett jävla jobb så jag slipper oroa mig för hur jag ska gå tillväga för att finansiera min sommar och slipper tänka på tok för djupa tankar.

 


bort nu

levande död idag, äcklig potatis och tomt i kakburken gynnar inte!. NUNUNU vill jag bara åka härifrån, det är när livet fylls av motgångar som man längtar så jävla långt bort man bara kan komma, och en resa hjälper faktiskt alltid som en plåster på såren för stunden.

Men tyvärr måste man ju komma hem sen igen, och den delen glömmer jag jämt. Men jag vet att jag har oddsen på min sida denna sommaren, sista sommarlovet, två utomlandsresor, 18, smögen, norge, singel.. vad fan kan gå fel?!

antalya 2008, rätt äckligt hotell faktiskt. HEPP!


halåå göttt

först och främst vill jag tacka chinette för ett redigt kalas på vatra

och nu sitter ja här full igen och är så sjukt ÄCKLAD samtidigt som jag ler. Jag vet inte riktigt var på humörsskalan jag ska kunna placera mig, en väldigt bra fråga. Det får helt enkelt morgondagen avgöra. Men jag förvånas nästan över mig själv, hittils inga sura miner. Helt sjukt bra och jag har saker på kroken. AWESOME. Med det tackar en tjej för sig och jag minns nog inte detta imorgon, men hur som haver GODNATT!


ja menar varför inte

hemkommen efter en heldag i tibro och en galen studentfest hos min käre kusin karolina. Och det var nästan för hårt att gå upp imorses, slog upp ögonen vid halv tolv och insåg att jag missat skolavslutningen men fick trots det hetsa in i duschen för att ta mig till tibro där jag låg och sov i baksätet på bilen bakom korvkisoken i 1 timme medans resten av familjen kollade utspringet och kortegevagnarna. BRA JOBB!

vad fan gjorde jag igår är väl också en jävligt bra fråga. Blackout igen, kommer hem runt tretiden med svarta tår, en skoassistent och ett knull-nummer från ett okänt ragg med titeln "hej". Inte okej någonstans...


impuls

spontanryck, eeeh jaa.

Igår kväll tog jag freddan och hassan ströget till göteborg för lite alkoholförtäring. Vi slog oss ner på en bar/cafe och efter några glas vin blev allt bara roligare och roligare och framåt kvällskvisten slog sig även två pojkar ner och tog del av sällskapet innan tåget rulla hem med håkan hellström allsång klockan 23.02. Men den videon tror jag att jag behåller för mig själv.

och idag ser mitt rum ut som ett bombnedslag, madrassen ligger på golvet tillsammans med några kapsyler kladdiga drickaflaskor rester från nutella mackor snodda filtar och allt annat ohygieniskt. fyyyyfan dags för snabbstäd sen vidare till kvällens destination. adjö



några kilo pepp

ja, jag ville leva farligt så jag slängde mina skor
men när man väntat för länge blir inget som man tror

jag har inte stått på helt egna ben sen i årskurs nio, hur sjukt är inte det. Jag minns inte ens hur det känns, det åretstår att se, dethär är mina första dagar i mitt gamla fast nya liv. Jag har hängt på ett fiskespö sen i januari, nu är det sommar och tamejfan min tur att fiska!


och där sätter jag punkt.

sista dagen på praktiken avklarad för terminen. Sätter inte min fot där igen för ens i augusti. OMM jag fick panik idag när jobb telefonen ringde och det var en engelsk leverantör i andra änden luren och jag som är så sjukt jävla usel på engelska ska stå därute i butiken och prata och försöka få mig förstådd, haha jag börja nästan skaka.

Tre dagar kvar i skolan, vet inte ens om man kan kalla det dagar? Avprickning och hemfärd trorja passar bättre. Sen är det min tur att börja njuta av livet sommaren och mina utomlandsresor och all annan planering. SWEET.

och ja fråga mig inte varför denhär bilden. Det är varken vinter och jag åker inte skridskor, ville väl bara kanske showa med lite tidiagre skillz


I'll come back when you call me

regina spektor, måndag och jag upptäckte precis att jag införskaffat mig skinn på näsan, bra jobb!

sen kom jag även och tänka på att jag idag snubblade över mållinjen till ett godkänt i matematik B, hur skönt är inte det?! SÅ BRUTALT JÄVLA DUNDERGÖTT! jag trodde jag var spikad icke godkänd efter mitt IG på nationella.

Jag brukar snubbla på mållinjen, alltså inte över utan innan, (om ni inte fatta det HEHE) jag trodde nästan jag glömt bort det men låg och tänkte på det idag, jag vet inte varför men det bara slog mig. Alla hjärtans dag iår 2010, hemma själv i ensamheten liggandes i sängen, glädjen i att få ett sms klockan 22.30 "du har inte ork till att komma hit?" Klart som fan jag hade, jag nästan sprang genom vintern och inkasserade en timme i icke-ensamheten. OCh morgonen efter var nog en av det skönaste mornarna i hela mitt liv, trots att jag delat många mornar med tidigare personer var den bäst. En playlist lars winnerbäck på youtube och fyra timmar legandes sjöngande i sängen. Det kändes bara så sjukt jävla simpelt och du var wonderful, men det var just en sån sak som rann ut i sanden..


sommarkänsla bal och beatrice

jag orkar inte lägga ner tid på att vara arg längre, idag har jag haft en magnifik dag i solen med beatrice och kollat på studenternas bal på billingehus. Det bara stråla av lycka och leenden och med solen högt på himlen får jag en förväntansfull känsla i magen nu inför sommaren. Underbart!

fler bilder från balen finnes på facebook, här har vi kusinen min och magnus


tänk om det vore sanT;PppPPPP

det måste vara något fel på mig, ärligt talat vaknade nog precis upp ur världens sjukaste dröm

jag skulle ha eget solo på isrevyn i Tibro, men jag kunde bara hoppa enkelhopp så det blev bara 10 sekunder långt, sen blev jag åskådare i publiken och pissed off på mamma för att hon tyckte jag var otrevlig mot mina kompisar så jag tog löpet mot hörnebo och mitt hus men på vägen kom jag på att jag hade HB i väskan så jag söp mig redlöst full på vägen hem och dog i undergången (trodde jag) sen vaknade jag upp i sängen i hörnebo (fortfarande idrömmen) men då hade mamma och pappa dött så sveriges riksdag skulle bestämma vilket parti som skulle adoptera mig och som jag skulle tjäna. Vänsterpariet ville ha mig som städtant och sen fanns det ett nytt parti som hette Maxim (kan jag ha tänkt på pizza? eeh jaa) Maxim ville att jag skulle lära mig magi så det hela slutade med att en partiledaren från maxim adopterade mig och att jag sittandes på golvet försökte förvandla tre grodor?

seriööst?! fan kan mitt huvud bara ge sig någon gång eller. 


bilder kommer

en bra dag i fagernna ute på örlen i en båt med min kära vän. Eller jaa det kunde ju gått bättre om vi lyckats undvika soppatorsk mitt ute på sjön så pappa tony slapp leta reda på en till båt för att komma ut och hämta in oss. Men jaja.

Jag är seg idag, nästan för seg. Jag sitter här och tröstäter ensamheten med en godispåse på 40 spänn från hemmakväll och marie fredrikssons tro medans vissa vänner skvätter dans-svett på husaren eller äter goda stycken grillat kött. Jag orkar inte nått bara, nu hoppar jag och min oranga påse ner i sängen och kollar på en film för att hämma tankarna lite. pössss


jag ger upp, jag orkar inte bli besviken

dagen blev till kväll och ännu är jag levande. Jag var i alingsås i 3 timmar och skämde bort mig med en ny silverring, det kändes bra. Tro det eller ej men jag kan faktiskt till och med le på kort. Sen konstatera jag även att du är totalt jävla dum i huvudet, och det är inte jag. Så jag borde ju ha bättre förutsättningar? bara att jag haft lite otur inom de flesta kategorier de senaste 5 åren. Och nu har jag verkligen träffat botten så det måste ju vända nu på riktigt eller?

På tal om kategorier, visst att ekonomi,kärlek och skolan går åt skogen och ständigt forsätter dala men jag har faktiskt sjuhelvetes bra vänner, dom bästa på hela jorden faktiskt. Sen har jag min älskade familj och världens bästa bror. Man kan ju inte vara bra på allt.

Från och med nu

- sluta svartlägga
- sluta analysera minsta detalj i alla sångtexter det leder inte till nått bättre än flashbacks och depp
- sluta vara snäll och leka blind josefine, täck inte över alla fel bara för du tycker om någon. IDIOT
- Ge upp det förflutna och se dina möjligheter


Jaaa, detdär var min själ som höll talan. Måste verkligen jobba helhjärtat på dem punkterna eftersom alla ingår i mina dagliga rutiner. De kommer bli svårt, men det bara måste jag klara av


live, laugh, love... eller?

inte så high på skolan idag. Tar en tripp till alingsås senare med mamma istället och njuter av solen?

Folk brukar väl se mig som en hypokondriker, men ärligt talat ska jag börja lita mer på min mage än någon annan för den visar sig att alltid alltid alltid tala rätt. Tackar gud för att det snart är sommarlov så jag slipper se dig. Borde man inte kunna suga bort vissa minnen ur hjärnan, kan man glömma nått totalt? det vill jag isåfall. Två saker jag konstaderade för 5 minuter sen var

1. Jag kommer aldrig mer kunna lyssna på cindy lauper - time after time utan att gråta floder
2. Jag kommer behöva sitta med öronproppar och ögonbindel om någon skulle sätta på tjenare kungen för att hålla mig kvar på jorden.

amen guuu va kul. Ät mig, hejdååååå


aj

det gör ont, så sjukt jävla ont. Jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Jag vill gräva ner mig förtillfället försvinna. fanfanfanfanfanfanfanfan jag vill bara skrika. Jag klarar inte av dethär, sjuk pain.. FYFAN

JÄVLA SVIN!


RSS 2.0