musik som säger nått

ikväll är en såndär förbannad kväll som jag sitter och lyssnar på min sova lista på spotify från i våras,

en såndär kväll som jag saknar staketgränd 5a och min mysiga judecell,
en såndär kväll jag saknar hårvaxlukt på mina rosa blommiga kuddar i min ikea säng,
en såndär kväll jag saknar att gå igenom slask och snö med någon,
en såndär kväll jag tro det eller ej saknar att känna oro klumpen i magen,
en såndär kväll som jag saknar att ha höga hopp och förväntingar inför sommaren,
en såndär kväll jag saknar dig och känner mig äckligt ensam.
Jag är nog kass.

en såndär kväll jag bara hatar hösten.

världens sämsta inlägg

tisdag hej!


Kvällens innehåll:
- göra klart foto läxa
- Övningsköra (MÅSTE)
- Idolmys

Kvällens absolut vill ha:
- Väska
- Jeans
- Gummi stövlar
- flöt

kom inte på något annat att skriva. Så ni får nöja er med mina begär. Inga små begär heller det är fan grov abstinens. Jag vill ha kläder och ett maxat belopp på kortet, men riktigt så lyckligt är inte livet även fast solen skiner.


min dag i bilder

rubriken talar för sig själv

weekend review

nu har uppdateringen dalat så att säga. Men jag har inte haft så mycket som en minut över denhär helgen.
Så ska jag göra en sammanfattning? Det är söndag morgon jag vakna precis klockan är13.30 jag hostar varklumpar och tänker aldrig ta med min mobil ut på krogen för att undgå att skicka iväg en hel jävla hög med skadligt pinsamma fylle sms. Typ skit kul att kolla skickat varje gång dagen efter, ååh att jag aldrig lär mig..

FREDAG bestod av 8 timmars hårt arbete för att senare sova sig igenom en tågresa och tagga göteborg. Linnros var ju målet men eftersom han ställde in stod vi där på parken nightclub och dansa till italian tema och framåt 3 tiden bar det av mot fyllemat och efterfest som slutade med att jag somna på någons vardagsrumsgolv klockan 06.00

LÖRDAG med hyffsat ont i ryggen tog vi oss in mot stan för lite bakisbuffé och inköp av hela strumpbyxor. Efter lunch kom tagget igen och tåget rulla tillbaka till skövde för en dusch och sedan totally fit för förfest på norrmalm igen. Bogrens stod på tur och efter några timmars vistelse upptäckte jag hur skadligt mycket jag sakna min solfjäder och där slutade nog kvällen ungefär.


ska nog elda upp min mobil en vacker dag

okej idag är en dålig dag

jag konstaterade precis att jag förmodligen är den o-hårigaste människan på tellus. Vita jätte tunna näst intill genomskilniga ögonbryn och baby fjun på huvudet? hur kul? seriöst hur kul? " varför har du klippt håret kort om du inte vill ha kort hårt då josefine" JAG HAR INTE KLIPPT DET KORT. Och idag gick det upp för mig att eftersom jag för första gången bestämde att spara håret långt var i årskurs 2 på lågstadiet, och att det ännu inte kommit så mcyket som 2 centimeter längre, så kommer det nog aldrig någonsin att inträffa.

Men då tänkte jag. Dags att ge brynen ett försök och bli bruna, efter kanske 15 misslyckanden både hemma och hos frisören mosa jag på färg, lager efter lager, timme efter timme, DET BARA SKULLE BLI BRYN DENHÄR GÅNGEN. Men sen står man där förhoppningsfull framför spegeln tar upp en blöt bomulstuss och torkar av färgen efter 3h som egentligen skulle sitta i i 3 min. och vad hände? still white!!!!! enda skillnaden var två färgfläckar på huden. Vad fan är det för fel på mig?

och att jag för övrigt är socialt inkompetent när det gäller sms är också ett stort faktum. Inte bara sms när det gäller samtal också. Jag vill inte ha en mobil, den får mig att gå ner i depression och förtvivlan när jag får glimten av min tomma inkorg när jag så gärna skulle vilja ha ett sms av någon. Vad är det för fel på folk

det är synd om mig. Erkänn det bara.... söt bild med. puss


börjar motionera mera

hemma efter 1 timmes springtur bland kosserna och naturen. Ack vad länge sedan det var, jag la av helt i juli. Och då slog det mig hur allt var annorlunda då. Då sprang jag kilometer efter kilometer för att tänka tänka tänka tänka, jag hade bara en enda sak i huvudet, det var du. Hur fan jag skulle bära mig åt, hur jävla länge jag skulle vänta, vänta som någon sa. Jag väntade förgäves och allt gick åt helvete endå. Vilket jävla halvår jag hade.

Och precis just idag visste jag inte riktigt vad jag skulle tänka på i farten, kändes mer som jag bara hörde mitt egna flås i bakgrunden av musiken i öronen och kroppen som stegvis överflödas av nostalgi, och jag visste inte om jag skulle kalla mig själv för glad eller inte.


fett, men gu va härligt

denhär veckan ska jag tappa 4 kg. PANG BOOM 4 kg sådär bara! Inte för att jag är fet, utan för att det är en princip sak eftersom jag vägde 4 kg färre i torsdags. Vadfan hände i helgen kan man ju undra? Inte okej, sen när blev det lika svårt att hålla koll på vikten som att hålla koll på sin budget. Dehär håller inte!

Chokladdiet shake diet here I come again! tror nästan det är godare än mat, iallafall skolan slemmiga grytor som ser värre ut än avföringen i en bajamaja. yummie

många aggressioner idag. natti

blodiga söndag

kvällsfilosofi, kvällsdepp, kvälls egen-mys, söndagsångest?!
haft en brilliant toppen helg i växjö med fyra vänner hos en bror. 3 dagars fylla, värk i hela kroppen efter två nätter på golvet, kär efter oskar linnros, trött efter helgen! 

Men det var det värt måste jag säga.

the new house

bjur på lite bilder direkt från trädgårdsstaden, vissa delar mindre klara än andra så att säga.. men det går framåt. Dock ingen höjdare att vakna upp klockan 7 varje morgon av att det låter som någon slår huvet av mig med hammare och kör över mig med grävskopa men sen har jag ju fått den gåvan att jag somnar om, lätt som en plätt.

Jag är spänd idag, spänd och glad. En ganska skön känsla faktiskt, nästan som ett barn på julafton. Jag är nästan töntigt glad, och jag tror jag håller tummarna för nått och inte fan vet jag varför.


bubbleroom

beställt + en tröja, fondpengarna klirrar fint ännu en gång. Nu får jag fan ge mig

glad tjej

heeeeeeeeey, onsdag och solen skiner över trädgårdsstaden! Och vet ni vad? idag sker det äntligen!!

Ska kirra ny mobil+kamera på momangen. Fondpengarna klirrar fint vill jag lova. Förövrigt två dagar kvar tills bilen rullar mot växjö med fyra godingar för lite fiesta och ett break från skövde. Det blir nog kul, tror jag. hehe

och jaa, det är kul att ta kort på sig själv. Är numera lite mer av en webcameraholic, det är till och med så kul att jag kan le på kort och visa mina snea undertänder på en jätteful bild. Men jag vet att ni också sitter där och knäpper lite ibland. pöss


nederlag HEEEEEEEEY

okey, ja är blödig idag! sjukt.

lite av vad jag uträttat idag
- spytt upp köttbullar 4 gånger på bakfyllan
- åkt bil med sjal över huvudet
- haft släktkalas
- kollat på the blind side

lite utav dagens intag
- köttbullemacka
- negerbollar x 5
- kyckling och potatis
- tårta
- nougatkaka
- dumlemuffins X 3
- en påse chips
- Kebabpizza med pommes
- Godis i lösvikt 34.50:-

hallå fetto, värsta är att det inte ens är kryddat. Jag borde nog skämmas, fast det gör jag inte. Jag hatar söndagar numera och det jag hatar mest av allt är att jag verkligen inte klarar av mina sociala störningar och problem med att hantera någon jag inte förstår mig på.

de var allt. puss

natt

myser sönder på min stora åker, min alldeles egna area där bara jag bor, i min alldeles egna säng där bara jag ligger, med min alldeles egna spotify lista som bara jag har ett exemplar av. Och det är vid sånna här tillfällen jag kommer på hur sjukt livet är. Verkligen.

en stannfågel ger sig av

jag vill aldrig att någonting ska göra ont igen

next week, shuip!

Onsdagkväll igen, helt sick vad tiden springer, riktiga löp gör den!

Dock de två dagar som är bestående av praktik känns lite mer som månader, kankse till och med år. Och två sådana dagar har jag framför mig just nu, sen väntar en änsålänge lite halv diffus helg och en till vecka på västerhöjdsgymnasiet innan bilen rullat mot växjö och lite Oskar Linnros. Dehär gillar ja! kirrade tickets idag så nu är det bara tiden jag väntar på!

Sen ytterliggare en vecka senare, dvs den 24 september kanske det blir ännu mera Linnros i Götet? Inte för att jag på något vis är en brutal desperat groupie, ja gillar bara att fara och flänga och han råkar vara på rätt plats vid rätt tillfälle. SUPERFETTNICE happ!


mysiga lurviga underbara

okej, jag har länge sagt att dethär aldrig kommer bli en blogg om kläder.. Men när jag fick ögonen på domhär väskorna vek sig min knän och jag fick nästan andnöd här i min säng, lite som när man får sånt där brutalt jävla godissug och det vattnas i munnen. How GORGEOUS? En ska bli min, bara måste bli min! Lurviga och vintriga, frågan är bara vilken av dom? behöver råd, kommentera eller ring mig!




dehär ska ja fixa

dagens vill verkligen ha:

-HÅR

Ångesten is back, jag känner mig inte hel utan hår. Eller utan jag har ju de fjun jag har... Men tillbaka till saken, man känner sig ful i kläder, ful i smink, ful ful ful och hur jag än gör eller hur många gånger jag än borstar igenom mitt korta hår blir det bara skit. fan!

tror jag saknar något idag med, och jag vet att om något skulle säga någonting skulle jag förmodligen brytas ner och förmultna som ett löv. Jag har tatt till varenda litet knep jag kunnat åstadkomma de senaste månaderna för att glömma någonting, men idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra och tankarna flög tillbaks. Jag har inte tänkt på det än, och idag var bara början om jag inte hittar något annat hipp tidsfördriv. Men jag tror man måste tänka och inte bara förtränga för att glömma nått. Fan ännu en gång till.

Ett tillägg till, idag kom jag på att jag svär på tok för mycket. Vårda språket unge.. eller vuxen eller mitt emellan. Äsch hejdå!

aj mitt huvud

söndag, bakfull, bak-ful och veckoångest. Nu är verkligen allt som det brukar!

Och nu menar jag verkligen allt, tror jag blivit kär på nytt och ny syftar jag inte på en gosse utan hembakade nougat kakor, redan inne på sjunde för idag och jag bugar och tar emot alla fina komplimanger jag får från min familj.

"josefine dedär var 4 gången du öppna frysen på 1 timme"
" josefine jag har sett dig småäta hela dagen"
"du bara äter hela tiden"

jaha vad fan ska jag göra då? det är söndag jag har inte kommit upp ur sängen, jag bor ute på en jävla åker, kommer inte in till stan, har ont i huvet och ett så sjuuuuuuuukligt bakissug. Jag tänker fortsätta äta och ta tag i ett och annat imorgon istället! haaaaaej

dansa dansa era jävla svin

ikväll ska jag skaka rumpa! frågan är bara vilket ställe som är skak-vänligast. Bogrens eller Husaren? hmmm...
lever fortfarande med min webkamera!
(hemskt dåligt update, men vetifan vad jag ska snacka om, dåligt med toppiks på lager idag alltså)

för ögonen svider och hjärtat bränns

ont i fötterna
snor hosta
nageltrång
lönnfet
tlött

mysig tjej! men det skiter jag i trots min brutala fåfänga. Ligger alldeles för perfekt i min säng med en skål varma hallon+ gammaldags vaniljglass+ chokladsås+ colasås+ cookies. Man måste få unna sig saker när man praktiserar. Funkar inte annars, måste ju ha någonting att se fram emot när man kommer hem!

Förövrigt har jag total klädfetisch, man blir fan arbetsskadad av att jobba med kläder. Jag kommer seriöst hem med någonting VARJE dag. Och det är näst intill ett störtböl när jag igår insåg att jag gjort av med 6-lax inom loppet av en vecka. Ajajaj!

nu kommer mamms med popcorn, dehär gillar ja!

kan man ens tröttna på florence valentin? eh nä

jag tror nog inte man kan det, iallafall inte jag. Blir fånigt glad och tänker på förra vintern, våra små förfester på golvet i mitt rum i lägenheten innan bogrens, hala nätter och någonting mer som jag verkligen borde glömma. galet gött





kommit ut ur barnabubblan

Snart dags för val. Aldrig i hela mitt liv orkat sätta mig in i politiska frågor men när man endå har en liten röst och delaktighet att skänka det svenska samhället får man väl passa på. Har ju till och med vart medlem i MUF som fortfarande terrar mig med brev sisådär varannan dag, och inte fan visste jag om jag var moderat... jag var bara ung och dum som bara ville  ha gratis resor!

Och testet visar tydligen att jag är Vänsterpartist eller Feminist? hmmm...



RSS 2.0