dagens två älsklingar



på förstaplats
BEN OCH JERRYS

på andra plats
min nya mösiga cardigan?

haha låt er inspereras inte varje dag jag blottar en del av min garderob här. Sen om det är en cardigan eller kanske en kofta, det vet jag faktiskt inte och känner inte att jag prioriterar att kolla upp det heller. Jag försöker bara skriva av mig lite som vanligt. Nu är jag sannolikt både konstig och knäpp men det tillhör nog min sanna image i vilket fall. Vafdan tjötar jag om nu, inte en aning.. skitsamma shiuPPshupp hejdå!


skeppsvrak

måndag tydligen. Vaknar upp av att ett brutalt jävla brummande utanför mitt fönster och där står avloppsbilen klockan 8 och stör min skönhetssömn. Dagen kunde inte börja sämre. I hörnebo fick man iallfall vara ifred om mornarna, knäpptyst.

Och knappt en jävel är på hemmaplan nu heller, det är lov och folk gör spontana och impulsiva resor. Inte jag jag är ensam som ett troll. Och mina kuddar luktar fortfarande daxvax och parfym vilket som inte underlättar för femm spänn, och ohejj vad jag saknar dig nu.


utan tvekan tellus sexigaste och snyggaste man.




tro det eller ej men jag är fast, igen. Allting la sig ett tag efter att jag ovilligt kommit till den absolut sista sidan i den fjärde boken i twilight sagan, "sålänge vi båda andas" i januari. Men nu efter en magisk stund i bio salongen med "remember me" fick jag upp ögonen på nytt. Jävlar i havet vad snygg du är. hur jävla snygg får en människa bli? Bra bra bra film


faderullan lej o hej faderullan rullan lej

kvällens planering. Väldigt väldigt sällsynt att ja ens överhuvudtaget planerar med tanke på att jag har all tid i världen till allting. Men idag måste vara en jävligt annorlunda dag.

- bio med min kära mamma
- städning
- övningskörning MÅSTE TA TAG I DET NU
- kvällsmyz

tack för mig, hejdå mates.


.

jag känner mig så ynklig, så sjukt jävla liten och ynklig.

utgång

gårdagen blev ju spräng, startade kvällen hemma hos kära beatrice med ett gäng goa brudar sen framåt 11 vart det utgång på ingång så började prommenaden mot boggan. Blodet pumpa, klockan ticka och nästa stopp blev en halväten kycklingcurry baguette på bake off med lulligt huvud och mysigt sällskap innan uret passerat halv tre, sen bar det av mot sängen och sömnen och inte gick jag till skolan idag heller näää..


Lite bilder från vårat mycket generösa uppvaktande av bea i måndags. Ballonger häst och en tårta.




jamen va ?

6 kilometers prommenad, hurtigt.

nu vill jag bara lägga mig och dö lite, idag vill jag verkligen det. ÅÅh det vore så ypperligt jävla underbart att bara spola fram tiden till juli och hoppas på en lite mindre oklar vardag, lite mer leenden , lite mer sol och lite mer livssug. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jobbigt allt ska va. Kom sommar kom!


opepp..

idag är imorgon som du oroade dig för igår, men se världen finns fortfarande där..


sunday

dagen efter en kväll med chillidill drickande hos fröken paulden, dagen efter en natt vistelse på mcdonalds med ett förjävla gött meal, dagen efter lördag. Kort sagt söndag

och vart fan har alla hemmafester tagit vägen? jag saknar att sitta i riktiga soffor istället för hårda obekväma stolar på byggdegårdar, jag saknar att bli knas och gå loss i någons vardagsrum, jag saknar att vakna upp och se folk ligga sovandes överallt i hela huset, jag saknar att vakna upp i ett badkar någonstans ute på vischan med nackspärr och blodstopp i båda benen, jag saknar att dra en pizza på milan med trevligt sällskap och totalt garva loss åt gårdagens höjdpunkter. skärpning nu!


smile

säng, sova, äta, vara äcklig. Vore nästan lite för vemodigt att låta dagen fortsätta i samma fotspår.

Fånga dagen, nu till min käre vän beatrice sen vidare till therese pauldeeeen som står för kvällen. pöss





FREDAG FÖRFASEN!!

du är verkligen bra skit

lite oklart

jalla jalla. det är torsdag och utgång hit och dit. Jag hade iallafall en tre-manna förfest i mitt rum med två väldans trevliga människor som efter några glas blev berusade medans jag satt i morgonrock och vart lika avundsjuk som vanligt.

Orkade inte ens ta modet till ett försök idag, så ja nu ligger jag här på staketgränd 5a våning 3 i skövde, väntar på eventuellt sällskap och känner mig lite meningslös efter 2 glas vin. näää ja har fortfarande inte vant mig vid min nya adress. Och det är SKOLA imorgon.. döööööööö västerhöjd.

skönt inlägg verkligen, där fick du till det josefine G 


ensam i skövde

klockan är 13.36 och jag spenderar förmiddagen liggandes i soffan och blickar ut genom vårt vardagsrumsfönster ut mot himlen, om man bara siktar in sig på himlen och solen skulle det nästan kunna vara sommar men sen ser man snön på arenans tak och inser att, fan det är bara mars....

jag vet iallfall att denhär sommaren kommer bli den bästa någonsin, den kan bara inte bli på något annat sätt för alla grunder som redan är lagda är sjukt optimala för att få en supersommar. Smögen på midsommar, Spanien i juli, 18 och myndig, Alanya i augusti. liksom VAD FAN KAN GÅ FEL?! åååh vad jag längtar


kanske bara en tanke för ikväll, eller föralltid

"ena stunden står man någon närmare än någon annan på hela jorden
andra stunden träffar man dom aldrig mer" 

mycket bra citat bridget jones, ikväll fick jag mig en riktig tankeställare. Life is a bitch, men varför inte ständigt jobba på att göra det bästa av situationen. Visserligen har jag inget speciellt syfte just ikväll. Men överlag är jag en riktig stjärna på att gräva ner mig själv i pessimist tankar, och det har inte gett mig någonting alls mer än tröstätande och oroad mage.  Så nu slutar jag med det. tackåhej


law abiding citizen



law abiding citizen, hallå grymm film! tack för en förjävla bra rekommendation


daiting in the dark

det är precis en sån dag som denna jag bara älskar. När man känner att man vart riktigt hjältemodig och gett bort hela sin säng till en söt liten jenta som var på tok för full för att komma in på krogen som står utanför ens dörr och spyr i buskarna, när man spenderat en hel natt sovandes i soffan för att hjälpa kära vänner som somnar med huvudet i spyhinken.

DÅ är man fan värd 7 timmar i sträck i soffan med en fet jävla pizza från maxim, två rullar choklad, bullar och garva loss lite till daiting in the dark med sin favortit partner. bilder från gårdagen kankse dyker upp senare veeeem vet.


va?

böl, jag har ont i magen både ont i magen och ont-ont i magen. omni fattar vad jag menar, man kan ju ha ont i magen av olika anledningar och idag slog alla till samtidigt och jag är svag och mina nerver är uppe i varv och jag går ifrån asflabb till spykänslor tillbaka till asflabb och slutar ännu igen upp i spykänslor. varför är jag alltid så himla nervös. Livet försvinner inte, och det kanske är just det som oroar mig för ibland vill jag bara blunda och låtsas att allt vore som jag ville.

jag vet inte jag vet inte jag vet inte. ne ja fattar inte. Åååh jävla dubbelmoral


PUSS

hemma efter en vistelse på Mcdonalds, lionglass plus en förjävla het kaffe. men gött vare serru! Och att slippa vakna upp ensam, vara två om att bekämpa sömnen och gå till skolan, det är bara sånt jag råkar gilla. bra bra bra pusss

så saker jag gillar just nu:
- att mc donalds har lionglass
- jag bor i skövde och endast har 4 minuter till skolan
- 2 studiedagar
- nattligt mysigt sällskap

osköna äckligare saker:
- ibland känner jag mig förståndshandikappad
- kakburken är tom
- brutal jävla 18års ångesttt
- 42,50 kr är inte mycket att skryta med

och neeeej bilden hänger väl inte alls ihop med texten. bara en liten utfyllning och för att jag är kass på att blogga och för att beatrice är bra.


back on track

idag har jag verkligen en såndär "icke vilja vara en människa dag" Jag kommer hem efter 4,5 magnifika problemfira dagar i spanien. Möts av en hell dunke bekymmer, prov och påfrestningar.

Vi är ju trotsallt bara djur utan päls, så vart fan kommer alla känslor ifrån? Pilar i bröstet gång på gång och en rad med måsten, det är ju så vi lever. Kunde inte jag få födas på neandetalarnas tid, känns som jag skulle platsat bättre och gjort mer nytta där. Då skulle man kunna para sig som tranorna i hornborjar sjön och när den processen är well and done varför inte ta ströget förbi sydafrika när det blir kallt och inte alls blir det några konsekvenser av det. AWSOME!

För jag är ju förfan helt lost, jag fattar verkligen inte nånting och jag är som ett stort nervvrak från planeten X


RSS 2.0