egohead deluxeee



mig mig och mig, den optimala trion. eller inte

Tanken slog mig idag, jag kommer inte kunna ha långt hår föralltid... när väl löshåret är fastbränt känns det naturligt att det alltid ska vara där. Ärligt talat jag känner mig sjukt naken och ful i kort hår, det är hemskt och definitivt mitt största komplex och även en av mina största fobier om man bortser från ormar.

nedräkning;

33 dagar kvar till spanien

165 dagar kvar till spanien igen

183 dagar kvar till alanya


mina fingarar skiftar i blått.

sugande uppdatering och sug vad kallt det är !

ikväll intar jag bio mörkret och myser lite med ett gäng ypperligt störtsköna damer. TAGGA bio liksom! Nej det är mer för att skapa en mysfaktor en köldgradig onsdagskväll som denna. Däremot i helgen då ska bannemig klackarna slå i taket. Jag är taggad på livet denhär veckan, och det känns faktiskt för första gången på väldigt väldigt länge att tiden tickar framåt. Lovely!


saturday morning

hej bloggen.

lördagmorgon och min mun smakar gammalt godis.
lördagmorgon och jag får hälsa på mitt vanliga syndrom beslutsångest.
lördagmorgon ska jag åka dit eller dit?

wazzup everybody, jag är fullkomlig oklar i skallen. Smyger lite i fleecetröja och vit kaluffs. Mitt rum uppenbarar sig nu mera som en soptipp och sanningen är att jag inte dammat sen runt 10 december, vafan ska jag damma för? flyttar ju om mindre än 3 veckor. Shame on me


in your dreamzz

hehe jag är pepp, sugen påå adrenalin kick, alkohol kaffe eller dextrosol vad som helst! give me some actiion babbbyyu

Hemkommen efter en fika med beatrice, alltid med ett leende på läpparna när nya planer och äventyr börjar smidas. Kanske skulle jag satsa på att bli som krokodiljägaren på animal planet eftersom jag är så sugen på äventyr, utmana ödet lite oftare och verkligen känna att jag lever... i och för sig dog han ju allt eftersom men den punkten kan vi ju bortse ifrån och stryka över. Han fick iallafall bada med sina krokodiler och kela med sina kobra ormar om det nu var det han levde och föddes för, inte sant?

Jag skulle nog beskriva mig själv som en övermogen banan, inte i huvudet men min vilja. Det känns som jag sitter fast på ett bananträd och håller på och ruttna om ingen plockar ner mig och tar mig därifrån så jag kan få se lite nya vyer innan tiden runnit ut. Jag har dock visserligen hela livet på mig, men man vet aldrig det kankse tar slut imorgon.


oh those glory days

första dagen på APUn check

ont i fötterna
ont i nacken
nare
nageltrång


lite sommar vore inte fel.



 


jag har iallafall sid..

Och min besatthet håller i sig, det är inte första gången jag sitter här efter två koppar kaffe, en klase vindruvor och stortjuter med våta ögon till och efter twilight. Finaste filmen jag vet, så fin att mitt hjärta sviktar, jag känner mig nästan kär. Bästa filmen jag vet. Åååh det känns så förbannat pissigt jävla jobbigt att jag inte har någon bok kvar att läsa, det suger..!

jag har iallafall sid...




lets get drunk

idag är jag sådär riktigt jävla vidrig, flötigt hår, bakfull och oduschad. Riktigt jävla oskön med andra ord. Mitt rum kan inte tolkas som ljuvligt heller. Det är jag och dammråttorna, dom blir bara fler och fler men jag menar varför inte? dom är ju mjuka och gosiga!

Tror jag behöver denhär kvällen. En vit kväll och förhoppningsvis en vit dag i backarna imorgon om det blir en skidtur.

Och ja såhär ser det ut när HP gör sitt bästa framför kameran.


en liten del av min hjärna

jag har ett mål, jag ska lära mig dricka kaffe tills på tisdag!! måste ha något sofistikerat underhållande moment att göra på mina pauser när APUn drar igång, och kaffe brillierar enligt många så varför inte ta tag i det?

och sen när började min pappa tycka om katter? taaaajsi tyssssi hardu vart ute hela långa dagen? naaaa du ska få komma in nu tajssii hejjjee hur är de tajsI? Shit mannen måste kommit in i ålderkris för bilderna i mina minnen ser mer ut som en livrädd kisse och en man med vattenslang på fullsprut.

Jag har varit både dum och blind, jag har blivit bränd många gånger om utan att förstå. Jag vet inte vad jag tycker eller tänker, vill helst inte tänka efter det blir bara fel. blööö jag vill resa nu



det är över nu men jag kommer ihåg alla dagar med dig.

idag har jag nog helt ärligt talat uppnåt höjden av aggression. Jag skulle lätt kunna böja en sked eller slå sönder en vägg av att bara titta på den. Dagens mest positiva upplevelse var nog att sätta lionglass på smaklökarna för första gången på ett år, jag gillar Mc donalds i janurai, Mcflurry Lion och El nacho junior kan vara den mest optimala måltiden man kan äta om man bortser från flötet och kalorierna.




kärlek är ett nederlag men jag ler endå

Jag är glad idag, om man bortser från min onda nacke. Inte hypokondriker idag. Inte heller som en biobiljett, jag vet inte vad jag är. Jag är bara jag idag och jag är glad över att saker endå kan vara som ibland

Jag ser alla upplevelser jag har framför mig, alla möjligheter och alla år. Om exakt 1 månad och 16 dagar flyger jag iväg på en jävligt nicigt goo liten resa till spanien med min bäste vän kristine. Det tänds en gnista i mig för varje sak jag har att se fram emot, finns inget bättre än att vänta på nått kul. Jag ska fan fylla i min kalender med roliga aktiviteter tills jag blir pensionär, blind och inte kan stå på egna ben.


ååååh skjut mig

jag bara längtar att få flytta hemifrån, längtar långt bort, längtar efter att få lämna dårhuset, längtar efter hundra procentig egen vilja, längtar efter pengar, längtar efter liv!

skolstart imorgon. Gynnar inte! Tar kål på mig, stressar mig, ger mig magkatarr och luktar piss. Om jag bara kunde få sommarlov i en evighet, ofantligt mycket pengar resa resa resa resa. Det är jobbigt nu, väldigt jobbigt...


ett o två o tre o fyra

en prommenad i 20 minusgrader kändes med som en uppfriskande vandring på en djupfrust cheesecake. Snö och ljusbrunt grus, precis som ostglass och smulor. mmmmh.

Några piczz från 9A + 9B + Eliningvarssons festen slänger jag in här ock såhär två dagar efter kalaset.





god morgon världen

väckarklockan kan nog seriöst vara den mest retsamma uppfinningen genom tiderna. Att behöva vakna och störas av en irriterande signal när man egentligen fortfarande skulle få sova om det inte vore för människans intelligens. Att ens bygga upp ett samhälle efter massa klockslag man måste passa är ganska rubbat det också.

Okej hela världen skulle förmodligen gå åt helvete utan tidpunkter. Jag tycker bara det är jävligt gött att sova...


-.-

en kväll med trerätters mat,oldschool people och vin står på dagens planer. puss

ett glädjeskutt!!

idag lätta en sten ifrån mitt hjärta. En svag nyans av ljus och det spreds glädje i hela min 164,8 centimeters långa kropp. Man kan inte ungå ett brett fett jävla äckligt läckert leende på läpparna när boknings papprena till spanien ligger på köksbordet. Gudomligt ljuvligt!

mina förövrigt asniciga sommarplaner
- 12 juli SPANIEN torrevieja, med la familia och grymma vänner. Hörde jag skumparty?
- 30 juli, 18!!!!!!!!
- 31 juli ALANYA, fullt ös medvetslös!
- något random datum, roadtrip med beatrice!


Och att jag förövrigt är fullständigt besatt av sommar ett faktum. Att jag har fler grova besattheter är även det ett faktum. Twilight, twiligtsaga, twilightböcker, Edward cullen! Och ja den hobbyn delar jag tyvärr med fler tokstållar världen runt. Det verkligen skärde i mitt hjärta när sidorna i bok 3 tog slut, och jag känner ett kollosalt sug efter att få åka in och köpa bok 4. SÅ det ska jag göra på tisdag! konkurrans? hehe hållkäften han är min!


en helt vanlig text

okej jag ångra mig, här kommer en text angående gårdagen. 

jag ska gå rakt på sak och säga som det är. Faktum är jag nyligen upptäckt hur sjukt jävla dåligt jag mår idag. Bara att vända på sig i sängen har känts som ett slag i huvudet och det känns som någon knytit en robansknop med min magsäck. Kroppen ordagrant skriker efter näring och jag luktar fest ifrån kilometers avstånd.

Jag antar att detta är konsekvensen efter ett nytt år. Idag har jag hört att somliga hade visst sprängkul igår men jag var uppenbarligen för full för att dra några slutsatser, kvällen var hyffsat weird allt ifrån aggressions utbrott till nykteristspyor och en jävla massa flabb på toaletten. Och efter att ha gått hem med min partner Ida hallberg hela jävla vägen till hörnebo i snö och högklackat var det behövligt att total däcka i soffan och slänga ur sig några jävligt dimmiga ord angående ICAs öppetider.


2010




happpy new year. En sammanfattning från gårdagen så att säga. Startade lite lätt i niklas lägenhet för att sedan avsluta kvällen i sventorps byggdegård.


RSS 2.0