gott nytt år och så vidare

Då är dagen här. Sista dagen på år 2009. Jag sitter i min rosa lurviga morgonrock och pappiljotter(stavning?) i hela håret för att skapa lite högtids stämning. Lite hollywoodlock känsla, däremot om det kommer att fungera är en helt annan femma.

Peace and love och spanien var utan tvivel årets höjdpunkter, då gick jag med ett leende på läpparna från morgon till kväll, trots hårda baksmällor och huvudvärk. Jag nonchalera alla bekymmer och bara levde loppan. Wonderful! Det var mitt sista år i hörnebo, sista år i tibro om fyra veckor lämnar jag allt. Det är faktiskt lite sorgligt dedär...



pepp tjejjej

låt mig säga som såhär. Efter att ha inkasserad långt hår, sovit en natt i karlsborg och ätit en givande lunch är jag SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR jävla taggad inför morgondagen. Pepp tjej, Kul tjej!  

Och folk klagar på hur överskattat allt ska vara hela tiden, matfestivalen är överskattad, midsommar är överskattad, julafton är överskattad nyårsafton är överskattad. Säg nått som inte är så sjukt jävla överskattat i era ögon då? Det blir ju vad man har för planer och vad man gör det till som blir slutsumman av huvudpoängen, alltså blir det antingen ris eller ros. Inga förutfattade meningar här inte.




ECLIPSE

En bok. En helt oberskrivligt jävla bra bok, den har varit min i 3 dagar nu och jag har redan blivit som besatt och nyligen tvingat mig slå ihop boken på sidan 419. Kan det vara forsättningen på new moon. Jo det kan det!


weekend rewiev








julafton, maskeradfest, familjemiddagar och skidåkning. En bra start på lovet om jag får säga det själv.

 


min dag i stora drag


startar dagen 08.00 med ett parti fia med knuff med ida hallberg


och den äckliga jäveln knuffa ut mig!


morgonens mästerverk. Stuart till vänster och doris till höger


hela handels collectionen


och sist men inte minst en flötig fika med torr-bea som inte riktigt fastna på bild


jag har fått vintereksem och nare... på tal om

det märks att min bror har kommit hem på besök, det är precis som förr.  Man hör mamma skrika upp till 300 decibel från övervångingen när johan tigger mat. Det är skönt med lite action, brukar vara dötyst annars. Då jag sitter inlåst nere i mitt rum i källaren och mamma och pappa befinner sig på övervåningen. Så blir man kvitt dom.

Idag är en jobbig dag. Jag har sovit middag och dregglat sönder mammas prydnadskuddar i närmre tre timmar. Och något som är ännu mera svettigt och mödosamt är när gamla förträngda fina minnen går på repeat i huvudet. Det kan vara ord, ögonblick och händelser, allting jag minns. Då blir jag bara bölig och vill spola tillbaka tiden ett par månader. Men att dom är fina är ju något man borde vara glad för, jag blir bara dunderbölig över att inget ser ut så idag.


ensam och stark ;)



dagens, kvällens och nattens outfit!

Inget vidare bra på att vara ensamlirare men gör så gott jag kan... visa lite empati, ge mig en kram eller nått. Eller varför inte bara vara rar och joina mig?


lustigt

Efter att svingat bowlingklot med högerarmen, dansat loss i arenan, slängt i mig en pizza, nästan tjutit till polonäsen och avrundat kvällen med paradise hotel sitter jag här medans jorden endå fortsätter snurrar runt solen och inte fan vet jag varför. Jag blir bara äldre, det är skrämmande att det var två år sen årskull 92 gjorde entré i sporthallen med klänningar och kostymer.

Ett ögonblick står man närmare en person än någon annan i hela världen, nästa ögonblick träffar man dom aldrig mer.


lite fakta och en gnutta ironi

idag har jag haft en riktig tibro dag. Gått spåret, slickat snöflingor ifrån tibros himmel,  handlat julklappar på sparhuset, glidit runt på Ica och absolut inte förflyttat mig så mycket som en meter utanför tibros gränser, inte ens till skolan. Tibro är lika sorgligt och dött som vanligt, men ibland gillar jag det endå

Jag har även slått in julklappar med min alldelles egna Tiger Tyson. mjaaoo hoppas ni gillar honom för det gör inte jag.



15/12 nollnio

jalla snart nyår återigen. några planer? hepp inte en enda. illa illa.. time will tell.


home is where your heart is

the sounds och wienernougat i väntan på paradise hotel.

Tycker djur om varandra? Eller är det bara något med människan som en gång slog fel och har därefter under århundraden muterats till att slutligen bli ett brutalt känslovrak. Det finns en jävla massa rätt och fel och man anstränger sig för att skaffa sig bra moral och en god karma. Om man misslyckas då? tycker djur synd om sig själva, blir dom ledsna och deprimerade när någon dör?

Eh shet, jag är inte mer än en människa som lipar under täcket när saker blir jobbigt och skrattar hej vilt åt saker som är roligt. Men varför. Jag vill inte vara en pinne som någon bara kan bryta av jag vill vara hård som sten.


IGÅR

gårdagen blev en mångfaldig mix. ena minuten satt jag och tittade på idol andra minuten danza jag loss till lazee och tredje minuten åt jag chips igen. Sen blev nog allting ganska luddigt och jag minns inte ens när jag la mig. Däremot cykelturen hem bestod av tramp i 120km/h, ett förjävla gött base i öronen och en lullig tjej.

lite bilder kommer i nästa inlägg med tanke på att jag var så skicklig att jag lyckades glömma min kamera.

nu till göteborg och skapa lite julstämmning!


fiestaa gillas

ärligt talat, vart har solen tagit vägen? kommer inte ens ihåg när jag såg den senast

nog om det, nog om bloggen, och nog om skolvecka. Ett kliv in i duschen sen fårvi se vad kvällen har att erbjuda. catchingggg


äntligen ett inläggg wohoooO

dålig uppdatering var bara förnamnet

jag är trött på allt, trött på att tappa förtroendet till folk, skoltrött, trött på mig själv och mitt förhållande till onyttig mat.  TRÖTT. men vem är inte det?

väck mig den 30 juli, låt mig fylla arton och dagen därpå ta flyget till alanya och ha the time of my life med mina fetttting goa vänner. den dagen kommer! Så vitt jag vet harja hört att tiden faktiskt tickar framåt, även omde inte märks och snart sitter jag vell där som håkan hellström och säger att er ungdom kommer ruttna framför er. Men det skiter jag i just nu för mitt begär efter sommar är alldelles för stort för att nonchaleras.


mat mat mat



josefine gustafsson har nyligen kokat sina första makaroner, samtidigt som hon stekte köttbullar och gjorde bearniesås. Ett stort steg i socialisationen för att senare bli en fulbordad människa.

en sak till, jag bara hatar hatar hatar programledaren i americas best dance crew. Det enda jag hör komma ur killens mun är crew hit och crew dit med ett påklistrat leende och konstiga tonarter för att få programmet att låta mer spännande.


jul är kul

idag ska jag baka pepparkakor till julmusik. Julkänsla? julen är faktiskt helt okej. Fantastiskt va? att jag faktiskt finner någonting som okej, bättre än helt okej. Man äter god mat och får paket av sina underbara släktingar.

Sen efter julen har man nyår, som kankse slutar i en lägenhet med 150 personer eller kankse utomhus i minusgrader med frostiga gräsmattor, eller varför inte i sälen?. Det varierar år efter år men på något vis har det trots alla oplanerade och galet impulsiva nyårskvällen blitt en guldkväll.

Det är när det tippar över till januari som folk blir som galna efter sommar, det bara suger i hela kroppen. Och det är en föjävla lång väntan med 24 hemska veckor i skolan. Man nästan glömmer av vad sommar faktiskt är när vintern kommer, kan man verkligen gå med shorts i detta land? Det låter bara så orealistiskt när man vandrar omkring  och huttrar i sin vinterjacka i 10 minusgrader.

så varsågoda mina vänner, julafton genom tiderna.
















mindre glassigt

livet är som en berg och dalbana. Man kämpar tills man är på topp men sen kan livet ta en vändning och man är i bott på mindre än ett ögonblick. 

Idag vill jag inget hellre än att gråta och skrika som en liten barnunge, jag vill kramas, skeda med någon och tycka synd om mig själv. Och när man kommer till frågan där man ska välja höger eller vänster går jag hellre in i väggen. Jag vill ha ett facit och kunna bläddra bland svaren på konsekvenserna av outförda handlingar och där ur kunna välja rätt. Alltid rätt 

Men ikväll säger jag som bridget jones... denna kväll finns det bara två män i mitt liv, Den ena heter Ben och den andra Jerry.. och en uppriven tröstätande tjej.


RSS 2.0