rött typ nått




två uppdateringar på en dag ska väl inte vara några problem för en storbloggare som mig. HEHE. Tråkigt bara att jag inte äger någon systemkamera så jag kan glänsa lika mycket som mina andra vänner.

Imorgon är det valborg, och kom inte och säg att valborg är överskattat för jag har haft valborgskvällarna på topp varje år. Som yngre vart de ju typ årets höjdpunkt att jaga killar i Tibroparken runt brasan och lipa lite åt fobin mot raketer. Sen växte jag upp och började förtära alkohol, och de må låta jävligt snett men förra året firade jag valborg i Hjo's Solarium med ett gäng härliga figurer, och det är väl just det som gör valborg minnesvärt. Fast iår klipper jag premiärbanden för att prova på ett valborgs firande i skövde, ribban är hög så svik mig inte nu! cgingeling

pussssss!


out of school yeeay

Åh vad skönt, dagen är över. Finally!

vill verkligen inte påstå att något av mina prov gick särskilt lysande. Helvete ja har glömt hur man pluggar helt.. jag bara glider runt. Går till skolan gör jag endast i syfte för att få närvaro så studiebidraget trillar in på mitt konto som min enda inkomst, Lektionerna mer eller mindre sovs väl bort och absolut ingenting blir lärorikt, och på rasterna sitter jag med min underbara HP-kvartett och spanar i västerhöjds cafeteria. Ja så ser en helt vanlig dag ut på handels...


det var då

ja här kommer kvällens schööna update

jag har en mordisk dag framför mig, Natonella i engelskaB i två timmar, direkt efter prov på samhällets ekonomi och efter det 1h spinningpass. FYY säger jag bara. Det är precis en sån dag jag lika gärna bara skulle kunna stryka och hoppa över, en sån dag som verkligen tynger axlarna och dagen är snart här för tiden fortsätter ticka framåt och jag kan inte göra något åt det.

Det är faktiskt läskigt när man ser tillbaka på tiden och hur snabbt den går. Idag kom en diskussion upp om vårat 2 dagar i veckans festande i hela ettan, alla jävla husfester, allt drama, alla bravader och alla sjuka incidenter. Fan vad roligt vi har haft det endå är väl det enda jag kan kläcka ur mig.


förlåt

hej mina kära. Jag ska skärpa mig. Från och med imorgon, jag lovar! natti


April 22, 2010

okej jag har absolut ingenting kul att berätta, vilket inkluderar dålig uppdatering. Vad ska jag säga om mitt liv? det går liksom upp och ner dag för dag, idag har iallafall vart en bra dag... har smakat på nya magnum gold vilket jag kände att jag förtjänade nu när mina ständiga powerwalks fakitiskt börjat visa resultat på vågen. Hoho tro det eller ej men 8,5 kilo har lyckats trilla av på 2 månader. Det är vad jag kallar bra jobb trots att jag oftast fortfarande äter som en stor jävla häst sålänge inte magen känns som en oro-maskin och är i omöjligt tillstånd att mata, vilket den kankse är hyffsat ofta också. Men jag tar jämt ikapp de i slutändan endå.

Dagens minus är väl visserligen att jag saknar något alldeles på tok för omäskligt mycket. Jag kan inte ens hämma tankarna, dom bara flyger iväg hela tiden, jag bara längtar efter lite klarhet. precis just NU. gaah kom hit


Tisdag

skönt att ha något löst i huvudet nu iallfall




red wine

Efter att ha druckit mitt 100kronors vin, Mosat med lite dancemoves på teatern i Mariestad, Slängt en skvätt tårar inne på en ohygienisk toalett har endå söndagen börjat arta sig och imorgon börjar veckan om igen.

Jag ska bli en sten, ingenting ska få meja ner mig längre, trött på att vara bölig dags för att jobba på en hårdare identitet (....igen) och där rullar bilen iväg till växjö. chingeling eller nått!


grillerill and chill från igår hos fröken enlund



Det är så lätt att fantisera

Det är vid vissa tillfällen man verkligen inser hur många olika typer av människor det finns. Somliga är inte ens medevetna om hur illa dom gör någon, samma sak vecka efter vecka inga förklaringar det är bara till att köra strunta i att tuta och vänta tills det vänder igen. och under tiden man väntar på den goda vändningen faller man pladask på magen utan någon som helst aning om vad som väntar imorgon och dagen efter det. Att en människa kan påverka någon så grovt, det är skrämmande och får hela vardagen att verka som ett stort tomt frågetecken som ändrar form i takt med vändningarna. Ena dagen lutar det lite mer åt ja, dagen efter det trillar man ner i gropen i närheten av nej. Men aldrig sätts någon punkt. Allt fortsätter vara diffust och obestämd, kanske med olika lutningar helt enkelt.

Sen finns det dom som säger vad dom tänker. Dom som sårar snabbt med ett ja eller nej, dom som inte ältar och velar. Man får sitt svar rakt i handen sen vad man gör med det bestämmer man väl själv, antingen gräver man ner sig i några dygn försöker peppa sig själv och skaffa sig en hård image så man kan gå vidare. Eller också blir man bara glad och varm i hela kroppen, då man får en själv-boost och kan känna sig både säker och uppskattad. Jag tycker man ska säga sin tanke, det är lättare att veta än att gå runt och undra så slipper göra någon illa av frustration och oro.


frustration!

JIHAA !

nu börjar jag verkligen trötta på dethär. vet ni dudess, jag har inte vart utanför ytterdörren sen i måndags !!!!!

gud i himlen hjälp mig, bli frisk snart vore nått för jag orkar faktiskt inte mer nu. Jag känner mig förtillfället handikappad i min säng med min laptop medans jag undertiden sneglar in i den stationära datan där One tree hill rullar för fulla muggar. Jag vet snart inte vad jag ska ta mig till, bara ligger här och tar emot alla gåvor min empatiska mamma kommer in med, allt ifrån pizza,choklad, fransk hotdog, ben och jerrys, vindruvor, cola och ett helt apotek av medeciner. Hon liksom nästan matar mig. Och inte är de bra för hälsan, jag går inte ens plus minus noll jag GÅR +++++++ FÖRHELVETE !

frustration, djup jävligt jätte djup frustration!


soffliggar josse tar sig en tankestund som vanligt.

jag kan inte äta mat, jag är för nervös för att äta som vanligt och jag mår piss precis just nu både fysiskt och phsykiskt. Mina leder verker och jag hostar var. Men grunden till min nervositet sitter nog i huvudet.

jag är inte särskilt sugen på nått just nu, och även tanken slog mig. Hur länge ska jag egentligen orka ligga här och gnaga när jag ständigt trånar efter så mycket mer. Det är inte lätt dedär, kan det ens sluta i nått annat än skit? Jag är trött på skit, orkar inte mer skit. Jag bad ju om action och det fick jag fanimej, kanske en lite för hög dos av det. Trots det vill ja fortfarande att det ska hända nått, eller egentligen vill jag väl bara att alla dagar ska ligga på samma nivå så ja slipper oroa mig.


fyfabian

det är såå kul att va sjuk sjuk sjuk när solen skiner när jag inte ens kan sätta mig upp i sängen pga skyhög feber. Inte ens alvedon verkar bita på mig idag.

Dagens motion:
en prommenad ut till toaletten
en vistelse i kylskåpet

med det tackar jag för mig och somnar om igen. fan va draaag


hey soul sister

jag fick precis två saker klara för mig just nu i detta ögonblicket, jag saknar några.

En mysig jävel som helst kan ta sig hem från sälen nu med en gång. 

och sist men inte minst  saknar jag meine betsbitch, kirrkirr, korrkorr. Jag behöver skratta lite åt hennes dåliga skämt och sånger. " jag vill bo i en svamp annars får jag kramp, JAA!". Kanske känna oset av en rap eller ljudet av sånt män aldrig tror kvinnor gör. det vore kul nu, ja det vore det.  fetttisch nicigt!  


rätt äckligt väder

spontan omplanering

med bussen i sikte på rese ändra vi riktning och åkte åt motsatt håll. Slutade kvällen på husfest i hentorp, helt otippat. Och när klockan passerat halv ett traska jag hela uber jobbiga vägen hem med två pöjkar och en påse grillchips.

nu till dagen, åååh jag blir så glad när jag vaknar om mornarna och hör fiskmåsar och ser en himmelskt blå himmel utanför mitt fönster. Idag ska det fikas utomhuss med en god vän. Sånt jag gillar. puss!


lördag baby

ikvällll ska jag fan in i dimman. ohejjj va ja vill bort till bättre humör. tagggggaaa!

Om man ändå hade lite hår

innan jag tar steget in i duschen måste jag bara tipsa om en sjukt beroende framkallande sida nämligen
http://www.taaz.com/

Där kan man testa nya hårfärger, frisyrer smink osv, sjukt kul och jag har suttit som fastklistrad i snart 2,5 timmar. hehe jag vill bli brunettttt och jag vill ha riktigt hår!


godnatt

det är farligt när någon kan göra en så glad med bara några ynka ord. Jag känner mig så fånig när jag bara sitter och ler ut i tomma luften.

godnatt


berätta hur du gör

det är måndag, jag leker lite med tanken på praktik imorgon. Eller nej jag leker inte med den, jag försöker tränga bort den med alla medel jag kan ta till men det fungerar inte riktigt.

Sanningen är faktiskt att jag sitter i min säng med alla poeter från melissa horn, lars winnerbäck till håkan hellström som trycker ut sina texter ur mina högtalare medans jag  i sjuk desperation väntar på nått. Nej det är fan inte lätt att ha en mage som drar sina egna slutsatser och ett huvud som alltid tappar fokus. Det går inte bort.

Och en annan sanning är attja saknar att bo i villa, ha en egen trädgård, en stor altan och ett stort rum att dela sin kropp och sina tankar med. Nu sitter jag i min pyttelilla judecell med mamma och pappa på andra sidan väggen och kan inte göra något till att bli omärkbart. Men det ska bli ändring, så fort sommaren kommer får jag ett nytt hus, så fort sommaren kommer åker jag utomlands, så fort sommaren kommer blir jag myndig, så fort sommaren kommer är jag bekymmersfri. eller..?

Alla drömmer vi om lyckan som om livet blivit fel


en heldag på balkongen med florence


en dag och en kväll i göteborg

en tågresa fram och tillbaka
en massa impulsköp
en jävligt vilseledande prommenad i spöregn
torka till shutter island på filmstaden( "menar ni bergakungen eller?") JA
en djup diskussion
dubai? eh va?
slicka med tungan åt er brud i alingsås


ja där har vi min onsdag i en liten sammanfattning som visserligen inte alla förstår.

Hade nu tänkt att lägga dagens fokus på mina äckliga omprov(nej jag är inte obegåvad  och ordagrant måste göra OM proven, jag bara missa dom pga frånvaro så fråga mig inte varför det kallas "OMprovstillfälle") i småföretagande och inköp som jag ska göra till 17.00 nästa onsdag, jävligt oskönt!. Men icke kommer dagen sluta upp på så vis. Det blir utgång på ingång om jag ens kommer till ingången vill säga. pusss




RSS 2.0