överflöd av nostalgi!

tiden bara har runnit iväg och jag vet inte riktigt vad jag gjort med dethär året. Denhär helgen för exakt ett år sen satt vi på kristines balkong och pimpla vin för att senare möta upp våra grabbar och spela fyllefotboll på smulebergs fotbollsplan. Sen hängde vi runt på tibro, runda om fötterna i kvällssolen och när det slutligen blev natt gick vi hem och somna gött hos kristine.

Vi invigde första doppet i örlen, låg på bryggan och sola timme efter timme. Jag vet inte varför jag alltid kommer att minnas den helgen, jag vet bara att jag mådde så sjukt bra och det bara sprudlade av lycka. Tänk vad mycket som kan hända på ett år. Människor man som man tagit förgivet att alltid finnas där försvinner ut ur ens liv, det givna party gänget rann ut i sanden, saker vändes upp och ner och nu sitter jag här 30onde maj ett år senare och vill inget hellre än att flyga tillbaka. Jag har aldrig tidigare tänkt på vad allt förändrats, det bara slog till nu. 

Och just för att det är 30onde maj tänker jag lite för mycket på dig också albin, jag kollar igenom alla spårade filmer från förra våren/sommaren. Det kan plötsligt bli så uppenbart, du finns inte här längre och det är när man ser alla minnen man verkligen förstår hur sjukt mycket plats du tog, en bra plats. Gängets pajas, sköning jag vet inte ens vad jag ska sätta för namn på dig men jag kan inte undgå ett brett jävla leende när jag ser dig. Sjukt att du inte är här längre, så sjukt sjukt sjukt. Åååh vad jag saknar dig och allt nu!

varg klippet på 1,37.. jag skrattar så jag dööör! Nu gråter jag med




svenska lantchips och sjuhelvetes bra musik

söndagmorgon och jar är härmed emo-förklarad sittandes på golvet med grovångest och thåström. Ärligt talat vad fan är mitt problem? jag kan nästa håna mig själv så jävla patetisk jag är. Jag säger ständigt att jag ska rycka upp mig, det gör jag väl i kankse sisådär 24 timmar sen dalar det utför och jag är tillbaka här liggandes på golvet med musik som passar in och en död blick upp i taket.

Hur elak och respektlös kan en människa bli? Det vet jag inte, men om det är så som min mage talar är det förmodligen det svinigaste någon någonsin gjort mig. Eller också blir det helt tvärtom och jag kankse redan sitter och skrattar åt dethär om några timmar. För så ofta vänder det..


lite kort

gårdagen kan väl mer eller mindre beskrivas som otippad och galen? ja vet inte riktigt, en kväll på husaren blev det hur som helst. Förstår inte varför jag ständigt ska bli snäll och sne, helt sjukt följer samma mönster varje gång.

ikväll far jag iväg till den urspungliga hemorten tibro och välter kossor i kvarnhagen, njaa nästan iallafall. Tagga grill hos paulina malek. pössss


ha-ha

snälla gud i himmlen löser du dethär åt mig kommer jag tro på dig i all evighet. Kan kankse till och med köra förkrök med psalm-boken i högsta hugg, vilket jag antar att idzan iof skulle uppskatta endå....  jag är depseraaaat!

hehe sitter på golvet och håller tummarna i smyg för en utgång. Man kan ju inte gå ut 100 procentigt när man aldrig vet hur kvällen slutar. Jag HATAR att vara 17 år och 10 månader, jag är bara barnet. vafan 4 av 6 må ju endå duga, men nu vill ja ha mera. tack tack tack! hjälp min nurå


dear john

jag vill nog inget hellre än att bara springa härifrån, plocka fram mitt sudd, sudda sudda sudda sudda ut de senaste månaderna, komma ut på blanka blad igen. Men det går inte, jag är för känslig, har kommit till en punkt där jag inte jag vända och låtsas som ingenting, en punkt som gör förbannat ont. Hur fan lyckas jag jämt.

ska jag bara vara, utan att förstå nånting. Det är så det ser ut.


en jävlig natt med aggressiv katt

två djupa andetag, ett sms och en rulle choklad var väl kanske allt som behövdes för att höja glädjen en nivå. Det behövdes!

Djupare in på min katt incident. Har jag fått rabies kanske? Klockan 03 vaknar man av ett irriterande krafsande på dörrn och känner även dendär jobbiga känslan av att blåsan trycker på när man egentligen bara vill ligga kvar i sängen och tänka som när man var liten "det löser sig" och kissa på sig i sömnen.

Men tyvärr är jag snart 18 år och då vore det lite för genant att göra på så vis. Istället reser man sig upp och öppnar dörren där världens jävla upprymda monster väntar utanför och försöker storma in i mitt rum, jag stänger igen dörren framför nosen,  och där står vi två fiender på samma sida av dörren utanför mitt rum i natten. En förbannad katt och en tjej med fylld blåsa. Ett hugg i benet 4 klös i armen 3 till hugg i högerlår, sen tar jag löpet till toan låser dörren och sitter där tills 04 och bölar innan jag vågar mig ut på stridsfältet igen... vilken jävla natt.


:(

palla må illa
palla äta åksjuketablettter för lindring
palla bli attackerad och köttad av en katt klockan 03.00
palla ha feber
palla att bli nonchalerad.

dööööööööööööööööööö


sjuk igen

idag orkar jag knappt med mitt vemodiga liv. Skolan gör mig deprimerad med tanke på att jag har tre mordiska uppgifter tills på onsdag plus praktik imorn plus att jag lyckats bli sjuk igen så jag ligger här med andnöd och feber. Kankse inte så konstigt att sjukdom uppkommer när man glider runt i korta shorts och spetslinne om nätterna. Jag får väl skylla mig själv som vanligt, jag borde få guldstjärna för att sätta mig själv i skit. Men snart så är skiten över och det är dags för sommarlov. AWSOME! 

dags för lite duntäcke-mys jordgubbar och nutella, oklanderlig trio! Givetvis heller aldrig utan min karl-kurt, han sviker aldrig och är den bästa björnen som finns. dags att blotta honom lite här med vaa.


sol sol sol

Kan ju börja med att bara säga... vilken jävla karate-helg jag haft! sjukaste på väldigt länge.

Men det måste få va så ibland. Hela kvällen igår blev väl mer som en stor efterfest för min och beas del. Satt i kristines sommarstuga tills tvåtiden då vi ändra riktning in till skövde och efter några spyor och en snabb rengöring av bilen var redo för en liten efterpärla på östermalm med tre pöjkar, om efterpärla nu ens är rätt benämning.

och med det tackar jag flr mig ocvh gör magen redo för lite nachooos på pims

 


hangover

mår väl precis som jag förtjänar idag. Som sagt lova jag ju mig själv att gå ut hårt i helgen och det gjorde jag fanimej. Tror jag måste druckit något i liknelse med råttgift igår för det toppa helt klart en av mina sneaste kvällar någonsin. Hjärnan bara stängde av totalt.

Ikväll står det grillerill på schemat vid världens tveklöst bästa sjö, örlen. Om jag låter kameran följa med mig kanske lite bilder kommer upp imorgon, vore nog på tiden kanske.  


onsdag

Att jag inkasserat grova sömnproblem är numera ett faktum. Somnar tidigast 02.00. Det är när jag blundar som tankarna far igång och jag börjar fantisera och låtsasdrömma om både det ena och det andra, när jag sedan kommer på att jag är vaken efter 3 timmars spekulerande om fåniga histiorer som kommer upp i mitt huvud lägger sig besvikelsen som ett svart moln över mitt huvud. Sen tänker man på att somna, men när jag känner att jag börjar kliva över linjen till sömnstadiet kommer det en liten jobig röst i mitt huvud som säger "nu tror du att du somnar bara för du vill det" och då vaknar jag givetvis igen och börjar om med mina historier och så kan det hålla på enda fram till gryningen och tills det är dags att kliva upp till skolan.

Nu sitter jag här och funderar på att sömnstrejka helt inatt, det är liksom bara tråkigt att ligga i ett mörkt rum och glo utan att det händer nått. Så vad står på listan ikväll? Film? Popcorn? Städning? Nattmusik? ja vet inte, kanske eventuellt sällskap framåt midnatt. Det får vi se.


bikini girlZzz

8 timmars praktik - check!
städat min svinstia - check!

Och där slog jag mig ner med stjärten på golvet framför datan för första gången idag. Kreativ är jag också, ny header. Överredigerad dock, kanske pga av originalbildens sanna ansiktsuttryck. Men om det är original och ett gäng grisar ni vill ha kan jag ju givetvis bjuda på det också. Riktiga topnotch bilder!

Goa glada och helt jävla underbara.



 


vi är idioter

rätt seg och sleten äckel idag med tanke på de generösa 3 timmars sömn gud skänkte mig inatt. Men jag var bara tvungen att trotsa sömnen lite så begav mig ut och sprang 5 kilometer. Mycket hurtigt josefine!

Jag har kommit på en bra liknelse på hur mitt liv faktiskt ser ut just nu, jag är bananskals-glidaren. Jag glider runt på hala skal, ibland trillar jag av (rätt ofta) och då står jag helt still i min ensamhet men sen tar historian fart igen och glidet blir bättre, humöret lite gladare och hoppet lite högre. Jag skulle behöva en kille med fiskehov som kunde fånga mig varje gång jag trillar, och inte någon som puttar mig. Det är fan vad jag behöver, där har vi det konstaterat, någon frivillig?


MIAMI BITCH

jalla! det är söndagkväll jag sitter och dunkar miamibitch i min lilla judecell så hela väggarna vibrerar av min feeeeeta bas. Skönt att ha ett sådant partysug en söndagkväll? Planerar en tvådagars nästa helg, låt veckan gå snabbt så jag kan få lite smak av det goda.

Fett sugen på utomlands nu också. Några drinkar, lite värme, sand mellan tårna, feta baksmällor och varför inte en sommarromans. I sommar då jävlar är det hårda bullar som gäller först tio dagar i spanien sen blir det hemmplan i endast en vecka sen drar vi vidare mot en skön vecka i alanya. Fybövelen vad jag ska roa mig!

överseriösa bilder ifrån oslo kommer nedan. hehe





home is where your heart is

jag är hemma igen, tyvärr. Jag får jämt en sådan jobbig känsla i magen varje gång jag kommer hem. Det känns aldrig som en lättnad längre. Precis som maja säger, hemma har man sitt hjärta. Därmed alla relationer till människor, folk man älskar, folk man hatar, problem, lycka, här har man sig själv. Jag vill inte va mig själv just nu, jag vill sitta i en lägenhet uppe på en kulle i olso och vara precis vem fan jag vill. Inte tänka så mycket utan bara leva. Det går inte göra det här, finns alltid nått som rynkar ögonbrynen och ger mig en klump i magen.

Jag ber en bön när ingen ser mig
Du har också mörka hemligheter
Bäst att vara på den säkra sidan tron
Att gardera sig, att inte bränna broar
Folk är idioter

Kentisss på min spotify ikväll. Bilder från oslo kommer imorn. puss!


brb, OSLO

imorgonbitti drar jag och tösa min till oslo, finally!. Så dags att packa ner de käraste ägodelarna, de ynka sedlarna ja har, ett gött festhumör och sen drar jag iväg till moholm över natten! Räknar med ett äventyr, får väl se vad som väntar. SKönt att komma i andra tankebanor iallafall. chingeling hörs på lördagkväll


tisdag

en mysig film, en skön kvällsmat och en ensam tjej. puss

skjut bävern!

....ungefär så känner jag idag. Så mogen som jag är, försöker bara spela i samma liga. Det flödar av spänning, nästan som en battle i boxningsronden. Haha ja skrattar lite nästan, sjukt vad patetiska människor kan bli. Desperata, totalt beroende och avundsjuka. Det är väl mänkliga egenskaper som tillhör vardagen om man tänker efter, och jag är tyvärr varken halvgud som akilles eller gudomlig så ja känner förtillfället samma typ av agg, fast inte är jag patetisk på samma sätt.

nog om det, praktik imorn och jag jublar lite för mig själv. Och detdär var nog den mest ironiska mening som blottats på min blogg någonsin. Ska endå försöka gå in med god inställning imorgon för det väntar en bra helg. HIGHFIVE!

vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig..


dagens höga humor

haha jag kommer snart kristine!


jag har inga bilder o bjuu på

nyligen skrivit klart min krönika i svenskan. Nu sitter jag och bläddrar igenom mapp efter mapp med gamla bilder och jag kan inte undvika att bli en gnutta nostalgisk. Vad annorlunda mitt liv faktiskt såg ut under närmare två års tid om man jämför med hur det ser ut idag. Vilket är bäst? det höll ju aldrig i slutändan men det känns inte som om någonting känns särskilt stabilt nu heller. Må dåligt själv eller må dåligt med någon? Bra fråga. Visserligen är jag väl inte riktigt själv. Eller ja vet inte,  nej det är jag faktiskt inte. Jag vet bara inte vad jag ska sätta för namn på det.  

Min nästa fundering är hur jag ska kunna överleva denhär veckan? Jag ska försöka koppla bort både det ena och det andra, kankse tänka lite på mig själv och ha kul. Dags att roa sig och där sätter jag en punk. Hejjjdååee 


äventyr

uppe tidigt som tuppen, ska nu ta mig en 7 minuters prommenad mot trängen för att ta farväl av en man som far till varmare breddgrader. Senare kommer min Bff in till skövde och vi ska boka våran WASTED tripp till oslo. Känner på mig att det kommer bli kanoners, 

1.
vi kommer inte hitta någonstans
2. vi är väldigt begränsade när vi talar om cash, så det får stå nudlar på matlistan sen fråvi hålla tummarna för att vi ens kommer hem. 
 


som vanligt

jag fattar ingenting, just nu orkar jag inte ens lägga ner tid på att bry mig för allting är väl bra komiskt endå. haha


jamen ser man på!

livet är väl lite av ett mysterium just nu, ingenting blir riktigt som jag förväntat mig och jag pendlar ständigt mellan att vara sprudlande lycklig och totalt förstörd. För en timme sen luta det nog mer åt det negativa hållet men somliga ord och samtal från vissa personer kan ju göra dagen lite ljusare även fast de var grunden till att den förstördes från början. vad händer nu då?

bra fråga fan! jag vet inte, jag ska iallfall köpa chips och dipp krypa ner i soffan och vara glad i några timmar. Jag ska ligga och spekulera kring nästa vecka. Jo visst alla jävla studenter ska till alanya, tjut och tut in och ut. Men vi måste ju också slå till med nått så det står OSLO på schemat! hasta la vista baby,  eller aah kanske inte hasta la vista men skitsamma! FETT!


lars winnerbäck

mår väl inte som en gud precis.

Nyvaken och hemkommen från sjukhuset, den blev en 8 timmars vistelse och jag fick ligga i ekorrerummet med en bebis som granne i sängen bredvid. Jag känner mig nog fortfarande lite småhög här på golvet med Lars Winnerbäck som min enda man. Han behövs idag, jag är trött på småpojkar och skit så idag får det blir lite äldre kött. Eller kött o kött jag hör ju bara hans röst och ser hans cover på spotify....


..

fyfan vad äckligt! känner nästan att jag hoppas på att inte vakna upp från operationsbordet imorgon för ens till sommarn. Fram med hagelbössan!


update

när blev min mamma en fjortis? om du läser dethär nu kan du sluta direkt för min blogg är inte till för dig och din "kjamis nivå" pusspårej


jag är knäpp

det behöver inte ha gått mer är 5 minuter och jag börjar analysera. Minsta lilla detalj, vem tänker vad nu? vem gör vad nu? varför gör någon så? varför? jag hatar varför.

Vad som sägs och inte sägs, vad som händer och inte händer, varför blev det så? Ibland vill jag bara stänga av. Lägga ner allt och sova resten av mitt liv. Jag menar inte dö, bara sova, drömma och få tro att allt som kommer omkring i mitt huvud är på riktigt. Jag hatar att vakna upp av mig själv mitt i natten i hets, jag hatar att inte kunna sova. Allt bara för jag tänker så mycket och det drar verkligen ner mig i sörjan, lägg nert nu!

FIKA

sommarkänsla och hemkommen efter en schön fika på pims med kära beatrice krstine och ebba.


sweet sunday

slut på lip och upp med mungiporna. Fast jag känner att mina kommande två veckor kommer vara väldigt väldigt dåliga.

veckoplanering

Måndag: ?
Tisdag:
Praktik på Larami 10-6
Onsdag: skola, treornas projektdag?
Torsdag: Operationstid BLÄÄ =(
Fredag: Nationella EngelskaB + Prov i inköp&varuhantering
Lördag:?
Söndag:?

somsagt, här har vi kommande veckan, Ser ni något posetivt här?! NEJ inte jag heller, ni är inte blinda för det finns inget kul och livsnjutande i kalendern denhär veckan att se fram emot så hur fan ska jag vara lycklig och inte lipig då? nu gräver jag ner mig och gråter lite till. puss på er


.

ibland tappar jag verkligen orken..

tatuering



valborg

valborgsmässoafton blev faktiskt riktigt lyckat trotsallat, bra jobbat skövde!

startade fredagseftermiddagen med gaddning, nu sitter meine tatooo på plats så som jag längtat efter den. Bild dyker upp senare hoho. Smärtan var inte så stor som förväntat jag nästan låg och skratta för det var en fruktansvärt irriterande känsla mellan smärta och att det kittlas.

Sen var det slut på gaddning och dax för taggning, vidare mot blondie för en härlig kväll med mycket vin och fulla vänner, vissa var kanske lite fullare än andra... och ja det är nu du ska ta åt dig iddy. När man runt 1 slaget hör vibrationer i jackfickan och får höra en mycket bra person i andra änden av luren var det dukat för efterpärla hos mr Blombäck så det var bara börja vandra i 10centimeters klackarna, trasiga stumpbyxor och en fuller fredrika. Och mer inpå kvällen behöver vi inte gå, Tack för mig! 


RSS 2.0