my day



17 värdelösa år !
grattis till att ännu inte kunna gå på krogen
grattis till inte något körkort
grattis till att vara minderårig !


ensamma dagar

jag vill verkligen åka någonstans. precis vart som helst.  Jag vill bara åka bort och känna att det är sommar. Jag vill göra något spontant och impulsivt. Kunna få ur mig något i stil med " hejdå allihopa jag åker till gotland nu" eller öland, grebbestad, halmstad, malmö, smögen eller vad fan som helst, någonstans!  Det känns som verkligen alla har varit på kusten, festat och njutit av svensk sommar.

Inte jag, jag har varit i spanien som visserligen var jävligt fantastiskt. Men restrerande dagar spenderas i ångest framför datan, facebook, facebook och återigen facebook. gaah ta mig någonstans jag vill inte vara hemma!


ther killers

A dustland fairytale beginning
Just another white-trash-county-kiss
Sixty-one, long brown hair and foolish eyes
You look just like you'd want him too
Some kind of slick chrome American prince
A blue jean serenade. Moon river what'd you do to me

back on track

tro det eller ej. jag är hemma.

tro det eller ej igen. jag vill redan tillbaka. Varma fuktiga nätter med kalla öl och toppenhumör, do it all night på repeat, tjej skrik, skumpartyn upp över huvudet och en hel flock med trevligt folk. Helt klart det roligaste jag gjort i mitt unga liv. Jag får nästan glädjetårar.

Nu sitter man här igen. Ängsätragatan 15 i hörnebo. Ett gärde några grannar och ingenting mer. Fyfan. Det är inte förens man levt livet på riktigt som man vet hur det ska levas. Nu är jag iallafall övertygad om att hörnebo inte är något för mig. Men det kan ju inte vara fredag hela veckan, tyvärr.







RESFEBER

jag börjar nog få resefeber. Eller nått inom den kategorin iallafall. När allt är packat kommer ganska ovesäntliga tankar upp.

Tänk om jag skulle bli dålig i magen på planet? Det vore bara så jävla påfrestande så det är inte sant. Eller tänk om jag glömmer mitt headset trots att jag skrivit en stor lapp citerat " GLÖM EJ HEADSET". *Ärligt jag tror jag lider av något. Jag kan inte bara sitta ner i ett fordon utan musik, jag får abstinens och hjärnan slukar sig själv när den känner begäret efter en låt utan att tillfredställas.

Tänk om jag glömmer ta av massa metallgrejer när jag går igenom kontrollen? Tänk om det piper på grund av ett glömt armband och jag dras iväg för nogrannare granskning. Visst det är ingen big deal, men man kan knappast undgå en stor kall klump i magen som nästan leder till illamående när något går fel och folk kollar snett på en.  GAAH nu ger jag mig.


HASTA LA VISTA BABY

spanien, spain, espana.

en äventyrlig vecka med mina homies, party party party eller hörde jag öl?. Och efter en äventyrlig vecka väntar två spännande veckor till med min bäste kompanjon kristine och en pojkvän. puss puss puss ses den 26e!



puss



jag älskar dig. T

jag vet inte varför jag skrev dethär

kan man hosta så mycket att luftstrupen tar så mycket stryk att den spängs och det kommer blod överallt? Om det inte har hänt tidigare i historien blir jag sannolikt bli den första.

Att ens kunna sova med mega hosta är lite av en konst. När det är varmt och slibbigt i sängen, när nässprayet är slut, det rinner ur ögonen och endast en barn-hostmedecin med smak av körsbär och choklad existerar i huset.  Det är först då man lika gärna kan ge upp. Slaget är över, hostan vann.

Okej jag ska sluta klaga på min hosta, sålänge jag inte har hjärtinfarkt eller canser kan man kankse se det lite som en bagatell. ussh vad patetisk jag är. hejdå


ICE AGE 3 på ingång !

men först en mer eller mindre seriös hiss och diss lista

DISS
- killar med brutalt mycket vax.
Nej det är inte snyggt när håret ser ut som taggarna på en igelkott
- tunt hår. Jag skulle betala flera lappar för ett normalt hår. 
- regn. Okej vi lever inte runt ekvatorn, så man måste vell vara lite sympatisk det är ju svensk sommar.


HISS

-  färskpotatis och bearniesås. Det är gott och det är sommar
- Hm bikinis. Hela sverige vandrar omkring i dessa. varför just hm?
- Choklad. jävligt given, kommer alltid finnas med på min lista ! 


Nu ska jag skratta och vara glad trots molen. Ice age 3 premiär. Hoppas på ett ännu ett spännande äventyr med Sid, Manny, Diego och Scrat !


RSS 2.0