ALANYA

ALANYA NU

josefine gustafsson
kristine gustavsson
beatrice sörman
ebba enlund
ida bengtsson
ida hallberg
jennifer andersson
marina carlsson
karin edman
alice smith
johanna granath

rätt äckligt team! hörs nästa lördag, eller nää söndag för på lördag rullar bilen direkt till olstorp och hoffmaestro!


b-day!

klockan är 18.05 jag är fortfarande sprängbakis och ligger här och småler

igår var en bra kväll på alla sätt och vis, förpärla hos karin med diverse alanya-brudar och en broder plus hans vänner. Sen pallra vi vidare mot husaren och framåt halv två avrunda jag slutligen kvällen. Min födelsedagsmorgon såg dock värre ut, invigdes med en skön äggspya och utan skjuss hem på trängen/norrmalm sittandes i en random busskur med high-heels flåsor över hela fötterna. Men det var det verkligen värt!


sweet as hell

idag är jag typ lite high on life trorja. Det pirrar sjukt irriterande i magen och det känns nästan som att jag är kär, men inte fan är det därför utan för att jag äntligen fyller år om 2 dagar! Det ska bli underbart och sen slog tanken mig, jävlar ja åker till alnya på lördag! Sen så har jag en ny stor skön dubbel säng med vita satin-lakan som jag kan gosa med när jag vill. FETT kan nog inte bli bättre!

så dagens lille puss går till
- min födelsedag
- alanya
- min säng
- mina lakan

hoho hejjdå


mår lite som ett rötet ägg

jag borde tatuera in OFLYT i pannan, jag tänker inte förklara varför jag bara borde det eftersom ordet numera passar in som ett sant motto.

Jag vet inte hur eller varför min hjärna alltid lyckas slå snett efter några burkar, 1 2 3 sen sitter jag där igen med samma tankar som jag hade när jag var 14. Vad är det för fel? flashbacks och in i en helt annan tankebana.. Det är nog som vissa säger " på tide att legge fortiden bak deg" vilket jag trodde jag redan hade gjort men alkoholen lyckas alltid att lura mig.


riskaka tack

fredag och jag har upptäckt att min nya stora passion är riskakor. Synd att jag inte har lika stort begär efter att köra bil, 1 vecka kvar och jag har knappt börjat övningsköra bra jobbat josefine! Satsar väl på att ta dedär förbannade körkortet innan min 20års dag...

Jag är glad idag, det går bra nu tror jag. Jag fjällar sådär sommrigt på näsan, ikväll satsar jag på grillkväll i tibro och imorn ska jag glida runt ute på landet rund om fötterna. Tyvärr har jag förlorat hälfetn av mina feta fans när jag var i spanien, ni får gärna hitta tillbaka nu IM BACK, gillar mer när statistken ligger på över 100 storbloggarN som jag är. PUSS


dethär är slutet på en lycklig början

då var det dags för flytt... igen. Min dag lär väl bestå av att packa kartong efter kartong. Eller nej jag menade inte dag utan kommande vecka. Skönt att ha något att göra så man kommer på andra tankar iallafall, sen väntar förmodligen en toppenvecka i alanya men världens bästa tjejgäng.

det är ganska sjukt hur livet vänder, jag har gjort så sjukt mycket dumt senaste veckan, allt för att glömma nått annat. Det sattes aldrig någon riktig punkt, aldrig något hejdå.. och det känns så sjukt surt när jag väl grubblar i det. Men livet leker på riktigt nu och nu menar jag verkligen på riktigt, ena dagen står man en människa närmare än någon annan på hela jorden, andra dagen ser man dom aldrig mer så det är väl bara att bita i det sura äpplet och inse att det finns mer här i livet.

För att du syns överallt är det inte säkert att du finns, det är en konst att bara fylla hål

SPANIEN

fuck off jag är hemma. Vad är egentligen hemma? Hemma är ett ställe där man har en egen plats, ett eget hem, en egen stämpel och massor utav relationer, men andra ord sånt som gör en glad, lycklig, deprimerad eller varför inte lipig. Det är väl bara att acceptera att detta är mitt verkliga liv. Men livet är bra mycket lättare hundratals mil bort utan allting.. underbar vecka, spårad vecka, MÅ BRA vecka! jag orkar inte vara här längre, alla flyttar ju ifrån mig endå så vem vet det kankse blir som en helt ny främmande stad...



just gonna stand there and watch me burn

det känns inget bra att bli ersatt av någon annan över bara en natt.

sprängmaräng bara

jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här helgen. Spårad räcker nog inte ens. Och jag vet inte omja ska kalla det kul, joo den har nog vart kul. Kul på ett kul sett. Syndernas helg kanske passar bättre, jag bytte helt och hållet ut  min karaktär och dumma mig med saker som inte är jag. Och nu sitter jag här en vanlig söndagskväll efter att ha vart och badat i hjo hela dagen med fredrika och grabbarna. Har inte så mycket mer att säga, kan inte ens sätta fingret på om jag är glad eller ledsen just nu. Jag har bara en förvantansfull känsla i mig inför de kommande veckorna så jag struntar i att tänka nu för ett tag.


bakis med skoskav med går evetuellt påt endå

dethär är slutet på vår film, från och med nu. Mycket bra oskar linnros.

Idag har jag för mycket saltvatten att skänka denna jord. Det känns så sjukt vemodigt att allt ska behöva bli som det blir. Men det blir väl bäst så hoppas jag.

Sen så var det ju dedär med att åldern fortfarande bedrar när alla vänner som får en på bättre humör ska satsa på utgång. Ska jag? jag hade ju lagt det på hyllan, men det var ju förra veckan. ciaaao


så galet jävla monster super duper braaaaaaa!

bästa låten någonsin. Jag tror jag dör, ryser gråter, skrattar. bästa låten någonsin. Nytt från lasse!!



Jag sitter på ett tåg i en ödslig vagn, det luktar lite dig om mig.
Jag har en ambition att jag ska bort någonstans, till samma syfte som jag haft för dig.
Jag blir så trött på mig själv, jag blir så destruktiv. Du fick inte följa med.
Jag har en situation med ett annat liv och du har ingen del av det

Jag ska ingenstans jag bara bryter lite is.
Det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis.
När en stannfågel ger sig av.

Jag bor enkelt igen, det är lite tomt ibland men jag saknar ingenting akut.
Det går inte att sakna tid och jag har en öppen hand, det här är slutet på en lycklig början.
I en annan del av samma avlånga land har löven inte fallit än.
Hösten tar sin lilla tid ibland, jag kanske tittar till en gammal vän.

Jag ska ingenstans jag bara bryter lite is.
Det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis.
När en stannfågel ger sig av.

Jag har lämnat mina rader så länge jag minns med ett tvivelaktigt mål.
För att du syns överallt är det det inte säkert att du finns, det är en konst att bara fylla hål.
Och jag minns vad jag minns och jag har glömt vad jag glömt, det behöver inte ens ha hänt.
Det kan ha varit längesen och jag kan också ha drömt. Det är en känsla som jag alltid kännt.
Jag tror det lugnar sig nu, alla tvära kast. Det lilla hjärtat pulserar än.
Jag har suttit här och lyssnat till en sträng som brast, nu har jag lust att ta en ton igen.

Jag ska ingenstans jag bara bryter lite is.
Det sägs att allting vänder och det stämmer väl på sätt och vis.
När en stannfågel ger sig av.


damn ja är hemma:(

home sweet home, NAT. Jag orkar inte vara hemma så tackar gudarna för att jag far iväg till spanien på tisdag. Smögen erbjöd allt mellan himmel och jord, segelbåts-party med äckliga amatör stekiga 30+are från stockholm, skepparn, Lagergrens Kuddrum, Förpärlor, Sol, Stughäng, Klipphäng och jaaaa listan kan bli lång.

Och nu till mitt kvällsliga depp efter hemkomst. Jag hänger på facebook, kontrollfreaket nummeros 1. Jag måste veta vad ALLA gör så tro inte att jag just missat kolla in din facebook;) Jag spanar in alla förutom demdär "ta kort på sig själv i spegeln killarna" som ständigt raggar i desperation på facebook chatten " hej" hej du ser väldigt bra ut" "hej" "hej" hej snygging". SERIÖST? fan det räcker med ett hej får ni inget svar ge upp förhelvete!! DÅ föredrar jag till och med att få höra "är du sugen ikväll? för det är jag" på krogen. 

Nog om det, nu till att försöka gilla livet. PÖSS 


golvet och melissa horn

hur gör man för att övertyga någon när det är omöjligt? Jag har inte ett skit och säga, jag kan bara vara jag och säga att jag inte vill sluta. Jag kan inte säga vad du nu vill höra för jag räcker inte till. Jag kan inte säga att jag kan skapa en maskin och ta mig flera mil bort på några sekunder, för det kan jag inte. Och jag hatar allt du sagt, allt som satt spår och gjort allt jobbigare. Hur ska jag kunna bevisa någonting? "på nått sätt". Jo men visst. Tänk om jag bara kunde få vara gamla jag...


hejdå

jag skiter it, jag skiter i allt FÖR JAG DRAR TILL SMÖGEN IMORGON MED TRE FETA FAVORITER. hejdå bloggen ses på torsdag!


du och jag har ingenting och vi kan inte knäcka varann

UT MED ER ALLIHOPA! jaja jag har lagt förfalskning av legg och inplankning på hyllan nu, tänkte faktiskt att jag ska sluta riskera min framtid och faktiskt vänta i 4 veckor på min dag nu. Mycket moget val josefine

Kvällens fundering lyder följande, hur kommer det sig att man lyckas bråka med någon fram och tillbaka utan att ens ha någonting? Som sagt du och jag har ingenting och vi kan inte knäcka varann, tydligen kan vi det. Andra världskriget hit och dit, alltid jag som ger upp. Ska nog köpa mig en ny uniform och slipa svärdet för att sätta ner foten på riktigt. Fast det är nog något jag bara säger, egentligen springer jag nog naken i krig.


RSS 2.0