vi är dom som kan skratta åt allt som är svart


träffade mina älsklingar från en annan del av västerhöjd idag. jag har saknat att skratta tillsammans med er, det är vad man kallar stämmning. puss

min sjö

nu gittar jag iväg till örlen. Ingen svensk sommar för mig utan örlen. Sjön som varit min bäste vän enda sedan jag var en liten valp som satt vid strandkanten naken med mina dumbo öron och byggde sandslott med min facinerade plastspade.

åren gick och örlen var sig lik, men inte jag. Jag gick ifrån sandslottsbyggare till delfinhoppare till munfontän. Och vad är jag nu då? jag vet inte om jag ska kalla mig själv för badkruka eller kärring. Men mycket bad blir det inte, tyvärr. Trots att jag vill bada säger samvetet emot. Frågan är om jag blivigt för fåfäng eller om nöjet minskat.


nu nu nu ska jag duscha

jag ä hemma i mitt egna hus. där doftar det josefine, det finns riktiga toaletter, ett kylskåp med vanlig husmanskost och en gratisdusch med varmvatten. nu ska jag bli ren!

Möjligtvis en av de grymmaste veckorna i hela mitt liv. helt insane. förresten är klockan 16.48 och jaa, vi brukade vara fulla när solen står som den gör nu. Fulla och svettiga sittandes i olles stolar på campet.





fler bilder kanske kommer

..

"sometimes is it not good to remember, cause memories can hurt you.."

VILKEN HÄRLIG DAG. lalalala-lalala lalala

älskar älskar älskar älskar älskar vädret. sommar året om vore som pricken över i:et. Glida omkring i en kanot på örlen, barfota vandring på glödhet asfalt och smält kebabpizza. LJUVLIGT! (smält kebabpizza är faktist gott, plus att det är små kebab-bitar<3)

jag längtar nästan tills jag blir pensioär. Givetvis inte efter rynkor, hängtuttar och ett timglas som börjar falla mot sitt slut. Men tanken på att vara ledig med sina mates varje dag är lockande. Eller nej förresten, hur ska jag kunna festa, bada och vara kär när jag är 70? Tar tillbaka allt. Förhastad tanke, jag vill inte dö snart. Jag säger som noice, Man lever bara en gång och den gången är nu!

På tal om att leva, imorn ska jag fanimej leva. Ölflaket är fixat och humöret är laddat. Trots att jag tidigare citerade " jag hatar att tälta" seriöst vad gör det om jag är äcklig? jag ska vara äcklig, helt sjukt äcklig! jag ska lukta svett, ha smutsiga kläder, otvättade fötter och flötigt hår. kom och ta mig.

 

godnatt

befinner mig numera hos min kusinos place. nu går vi och lägger oss i väntan på sool


fobi

midsommarafton gjorde en sak klar för mig.

jag HATAR att tälta. jag hatar luften i tältet, jag hatar att vara bakfull i ett tält, jag hatar att inte ha någon toalett. och nu är det bara 3 dagar kvar till P&L. goood damn hur fan ska det gå?


Tagga!

6 dagar kvar till Peace and love
2 veckor och 5 dagar kvar till spaaaain

bilderna är ifrån rhodos 2007 mende är vell skitsamma..






LÄSKIGT PÅ RESECENTRUM

Sjukt tråkigt. Ja ni vet vad jag menar. Att sitta och vänta på bussen, minuter känns som år.  Klockan var runt halv tolv, men det var inte riktigt lika tråkigt som vanligt idag. Det var spänning i luften, det var dramatik. Vi de "normala" var åskådare och alkolisterna var skådespelare.

Nu pratar jag inte om en alkolist. Utan om en hel flock, kankse sju stycken. Det stank urin, den ene hade kissat på sig, en hade snott en fin dam cykel, och två satt och rökte medans de kvarblivande skelade åt alla håll.

Vilket jävla misslyckande egentligen. Att sluta som alkolist, vara 40+, arebetslös, full klockan tolv på förmiddagen och uppfattas av omgivningen som " en äcklig gubbe"  Vuxen fast i huvudet som barn. Att inte kunna ta hand om sig själv, göra bort sig, vara omogen och en dålig förbild.

Kan vem som helst bli alkolist, eller ligger det i vissa människors natur? startar förmodligen med någon tragedi. Kul att vara vidrig..


den frågande blicken



ursäkta mig men när ska man få bada?
när ska man kunna trippa omkring i shorts?
när ska himlen bli blå och vattnet bli varmt?
när ska du ha tid till att träffa mig?


nej fyfan, det här suger ju. Dethär är inte sommar. Jag vill ha brännhet asfalt, twister, örlen, passion och pussar. Ledsen mates men hösten startade tidigt iår, det blir varken varmt eller någon tid för sommar-romantik. Hör ni hur illa det faktist låter?


musicccc

allt ifrån gammal musik som bidrar till nostalgi känsla och längtan efter gårdagen, till mindre gammal musik som faktist existerar på min playlist i nuet.

så här harni allt ifrån fjortisdunk till schööön musik

the shins - pink bullets
Backslash - I Want your love
The kooks - see the sun
Sunblock - first time
Kings of leon - Use sombody
The kinks - Lola
Augustana - Boston
The killers - read my mind

13 JUNI


GRATTIS MAMMA
snart anländer "tjocka släkten" naaae dem i min släkt är varken tjocka eller många. Endast två kusiner. faster, thomas och en farmor och farfar. Eftersom resten bor i Tyskarnas land och äter bratwurst går dem verkligen miste om min mammas kalas.

skolavslutning,regn och öl

sommar sommar och sol havet och vinden och doft av kaprifol. eller inte

startade skolavslutningen lite lätt i idrottshallen, och när sången kom till ända fick vi mysa ute i regnet. Fast när första kakbiten på pims invigit magsäcken kändes livet för ett ögonblick en aning ljusare.

Kvällen slutade sedan efter en förvirring hos berling och det var ölens tur att finna vägen till magen.  Efter några spyor, tårar, glädjetjut och sång var det dags att mysa ute i regnet igen och slutdestinationen blev skövde.




haha löst dragen


fuzzball pro

götet var faktist helt okej, bättre en helt okej förresten. Pengarna brändes snabbare än häxorna på medeltiden och jag upptäckate att jag facinerades mer av svenska-klacken än zlatan Ibrahimovic. Men 4-0 blev det till oss i gul o blå!


go sweden, hehe

lediga ifrån skolan idag. chillidill.

nu drar jag till götet med tom, VM kval sverige-malta på ullevi ikväll. Min entsusiam för fotboll är vell kanske inte hundra procentig. Men skitsamma det blir kul.

har inget vettigt försvar

jag saknar dig, faktist, verkligen..

we've all been painted by numbers

jag vet inte om jag kan kalla mig själv för "buss filosofen" , det enda jag vet är att hjärnan går upp i varv så fort bussmotorn startar. Ibland sätter jag på en låt och ser hela mitt liv passera bakom ögonlocken, som en liten sammanfattning typ.

Ibland vill jag bara slänga mig ut ur bussen och lägga mig i diket och störtböla, vid sånna tillfällen har jag sannolikt lyssnat på ron pope och tänkt på besvär. Varför inte lika gärna tänka lite brutalt och som att slänga sig framför bussen? nej nej nej jag är inte som ted gärestad, har varken depressionen eller någon vacker röst.

Fast idag tänkte jag mest kring sommarn hur fort året faktist har gått.

Lite utav mina prestationer under året på Vh;
-  träffat en hel del nytt störtskönt folk
- gått upp 11 kilo, och jag klandrar cafeterians geisha som fan!
- växt 4 centimeter
- festat, festat och åter igen festat på bortaplan
- känt hur det känns att vakna upp en vardag med sällskap och tillsammans bekämpa sömnen, örfila john blund och sätta sig på bussen till skolan.


shake it-shake-shake it-shake it oaoa



kvällen igår blev väl en aning otippad, eller nej igentligen inte. Hade vell tänkt mig en sisådär 14 pers varav de flesta feminina. Men vad gör man när det står en hel flock av små frusna killar ute på gatan och marserar.  Så det dröjde inte mycket mer än en ögonkast så var vi plötsligt 28 individer i min Lya.

28 individer med tokiga tankar, högljudda stämmband och öl-osande munnar. moosaaaa typ. Mitt rum förvandlades till värsta jävla cluben så folket dissade resten av huset och skrek sig stumma till gyllene tider.

det var iallafall såhär jag upplevde kvällen, minnet kanske dock bedrar på vissa kanter. Jag hade faktist stört kul. Var nog bara det jag försökte komma fram till.  gööööttt

YIHAA

torsdagen är pasé. Ni förstår nog inte hur jävla ljuvligt det känns, ingen skolstress, inga prov, tomt, INGENTING, cheeell

Man längtar sen så är man där. En vecka kvar till sommarlov, två veckor till peace and love då jag kommer stå och höra Luke pritchards underbara stämmband och lyssna på sommarmusik med en luddig skalle och sist men inte minst så är det bara 5 veckor kvar till spanien. Sen är resten av sommarn lite halv diffus, men det är skönt det också.


update number tvååååå

idag chockerar jag med två hela inlägg på en dag. SHit my good, slår snart blondinbella. Okej mates, fiender, ovänner, mina kära läsare helt enkelt, jag vet att detta aldrig har varit och aldrig kommer uppenbara sig som en modeblogg.  Jag är igentligen för oseriös för sånt.

Men helt allvarlig vilken? jag får ångest vafan!



glider för det mesta

Tror aldrig jag har varit så lycklig som idag. Allting känns så jävla enkelt, ta ett steg i taget och se vart livet leder dig.
 
Det är inte likt mig, det bedrar min sanna karaktär. Att jag har två jätte verkligen jätte jobbiga prov på torsdag känns inte ens som ett hårt dilemma. Jag ligger och steker med jordgubbar vid sjön full av lik, står i duschen och dansar till The killers och alla såkallade problem, svårigheter, bekymmer ja kalla det vad ni vill, dom är som bortblåsta.

schööööööönt


RSS 2.0