ego woman

börjat på en ny bok. Ego woman skriven utav Carolina Gynning, tro det eller ej men hon verkar faktiskt ha nått innanför pannbenet trots hennes sillisar, förlängda hår, utvik och pinnar till ben. Chockerande. Ris eller ros bedömning senare, så får väl se om det nu kan vara nått att hänga i granen.


fyfan vad skönt

hemma efter en storslagen lunch och lite kaffessmuttande på staden med ida hallberg. Som vanligt kommer jag inte hem tomhänt och saker går emot mig idag. Allt för lite sömn inatt, ett snott lånekort, motvind hem och efter halvvägs hem hoppar kedjan av cykeln och jävlar då var det inga glada miner..

ekomonim fortsätter dala åt helvete och jag ber snart på mina bara knän om extrajobb på larami. Hepp slut på lip för idag, så ointressant dag att jag nästan förväntar mig att ni somnat innan ni ens kommit såhär långt i texten, dags att städa svinastian. simma lugnt

summering av matfestivalen

det är lite jobbigt att skriva ett blogg inlägg när man tappar koncentrationen för att det ligger en påse med ostbågar 10 centimeter ifrån mig, då jag måste avbryta för att stoppa ner händerna i påsen varannan sekund. Big problemas!

Jag har nog gillat denhär helgen även om den ballat ur på vissa fronter. I fredags blev förpärla hos rasmus för ett senare öltältshäng och även en sväng på vibe som förövrigt kan ha varit skövdes festaste miss! Som vanligt misslyckas jag med att vara ekonomisk då jag går hand i hand med bankomatkortet som flyger och flänger iväg överallt. åååh!

Lördagen var dock mer kritisk när det var dags att skruva upp vinet igen. Fortfarande bakis klockan 19.00 i tibro hos erik berling som blivit ett år manligare. Men efter många sura miner slank det lyckligtvis ner och nästa destination blev bogrens som jag lämnade efter någon timme för att sedan ha en sprängrolig kväll på husaren. 04.00 utanför bakeoff började nästan tårarna tränga ut när jag var vilsen och hemlös, tur att det finns ett exemplar beatrice sörman som är lite gästvänlig och delar med sig av sin säng!

snart 3årsen, fyfan vad tiden går fort!

larami igen.

Pariktikdag nummeros 1 avklarad för dethär året. Då hade vi väl bara sisådär 84 dagart kvar. PAIN...jag hatar att jobba gratis, det gör mig så sjukt omotiverad jag bara står där och kollar på klockan som mer känns som en evighetsmaskin. Sen tänker jag på hur äckligt ont i fötterna jag har och hur sjukt gärna jag skulle vilja slänga av skorna och hoppa ner i ett fotbad!

jaja 8 timmar till imorgon sen blir det helg och matfestival plus två eventuella utgångar och en kall öl! Kanske borde sätta ner båda fötterna på jorden numera, jag är för lat för vardagsliv och tankarna bara flyger iväg till hmm, alanya? spanien? pengar? ÖH jatack!
godnatt

Fibes, Oh Fibes!

nyvaken, fortfarande trött, shuip shuip!

försenad för fåfäng och för trött men hörde jag skål?

hmm.. det regnar ute och jag är på tok för fåfäng och mån om mitt hår för att sitta ute i skogen och supa en onsdagsmorgon. redan exakt 51 minuter försenad, menja kommer... Mot boulogner-skogen för lite sista års firande!

youcam direkt

dessa jävla flugor!

funderar starkt över om jag ska beställa hem en såndär flug-grill, ni vet såndär som ser ut som ett tennisrack med el? Seriöst dehär jävla surrandet, flygandet och ständiga platsbyten väcker mig varenda morgon! Och inte nog med det så parar dom sig värre än tranorna i hornborja-sjön överallt i hela mitt rum. Det är mer eller mindre hårt att leva ute på en åker mellan biltema och en bonngård..

fick förövrigt en snilleblixt idag. jag harju försjutton en webcam på min nya laptop! Aldrig förstått mig på konsten med webcam men jag gav den en chans att fota en trött tjejjejej och mitt naturligt genomborstade fluff på självtork. hehe...

det var denna sommaren!

sista kvällen i hela mitt liv jag verkligen kan sitta här ihopkurad i min säng och tänka att jag kan vara vaken precis hur länge som helst eftersom jag fortfarande har sommarlov i drygt 48 timmar till och inte behöver ställa världens sämsta påhitt någonsin.....klockan. Tillbaka till sommaren, det blev den bästa sommaren, ingen tvekan om saken.

vad jag lärt mig och vart jag vart:

Smögen:
- där jag lärde mig hur man springer förbi krog-vakten för att komma in
- att man aldrig ska langa fram bankomatkortet på bardisken
- hur det känns att störtböla över en fet idiot klockan 4 på en klippjävel

Spanien:
- hur man enklast tappar plånboken på ett skummparty
- att man ska låsa husdörren så att inga tattarjävlar gör inbrott och snor ens handväska
- att jag verkligen fortfarande MÅSTE smörja in min näsa med solskydd 30
- döm aldrig killar i mörkret, ingen hit när det ljusnar och du ser att du strulat upp en boris.

Alanya:
- att man kan bli av med bakfyllan om man tar lite mer!
- lita aldrig på receptionisten
- lämna aldrig en väska på stranden
- för att undvika brutala ärr och andra minnen undvik nattbad
- man får plats fyra personer i en dubbelsäng under ett täcke om man vill.

Göteborg:
- ta aldrig gratis dricka av stekare på 30+, dom försvinner inte.
- lita aldrig på dina kompisar när dom säger att "vi snart ska åka hem"
- LITA ALDRIG PÅ VÄSTTRAFIKS TÅGTIDSTABELL

Stockholm:
Jaa, denhär resan gick ju ganska bra? hade väl redan fyllt väskan med lärdomar så inga större tabbar från min sida här inte. Jävla fin avslutning!


monday morning

hej hej hemskt mycket hej! Måndag och två dagar kvar tills helvetet drar igång igen. Kan även passa på och tillägga att jag haft en magnifik helg i huvudstaden stockholm med fyra kalasbra vänner. Helgen kan väl sammanfattas lite som nudelkost+snabbmat+sture+skumpa+bobby. haha? jaja det vart förjävla roligt iallafall!

i veckan SKA jag fixa en ny kamera och en ny mobiltelefon. Så snart snart snarty ärja tillbaka här igen. pöss


-.-

snälla kan inte någon bara vara normal....


måndag pims pepita paulina riskaka idaB

sommarlovs-vardagen ser ut som vanligt, bestående av riskakor facebookande och pims? hmm...  

jag har inte ett skit att säga, helt jävla tom. Eller jo jag lyssnar på annie hall och laddar inför en roadtrip mot ikea med bengan. Imorgon är slutet på mitt hav att flyttkartonger efter allt flyttande hit och dit, imogon ska jag samla vuxenpoäng och köpa möbler! Behöver en ny mobil och kamera också, någon som är sugen på att sponsra? nääe ett jobb skulle ju inte sitta fel, känns lite genant att erkänna att jag endast jobbat en vecka i hela mitt långa liv.


damien rice

Att bloggen ligger lite på hal is är ett faktum. Ingen kamera ingen uppdatering, men kommer trappa upp såfort jag införskaffat en ny kamerajävel tills dess för ni nöja er med mina smått patetiska texter om livet.

Ikväll har jag en såndär kväll att jag bara har lust åt att skratta åt det ena och det andra. Hur folk kan tära och trötta ut ord som betyder nått som kommit upp efter bara någon vecka, lägga en hel fet ordsamling som säkert skulle kunna räcka i en årsförbrukning på silverfat och bara totalt mosa ut. Inte för att jag bryr mig, faktiskt inte, skulle aldrig klara av en sån sak och det är skönt.

Jag mår bra nu, har många bollar i luften så att säga. Far och flänger i olika städer, träffar nytt folk och lever livet. Dessvärre startar skolan om inte ens 2 veckor vilket är grunden till min enda ångestfyllda tanke just nu. Jag har träffat ny lycka, jag har fyllt år, jag har vart på två magnifika utomlandsresor, jag har varit på kusten jag har kännt doften av riktig sommar, den sista riktiga barna-sommaren med titeln sommarlov! ljuvligt.


bränn ner skövde och ta mig till alanya

dags för ett nytt inlägg kanske? eeh ja

tyvärr inga bilder från en av världens bästa veckor. Inte varje dag någon tattar ens väska med mobil+kamera+plånbok i turkiet klockan 5 på morgonen när man är i och nattbadar. FAN är nog rätt benämning på mitt agg mot den håriga människa som la fingrarna på den!

hur som helst veckan ja vad ska man säga, jag är nog kär i allt som hade med veckan att göra förutom det turkiska pencellinet jag i akut läge fick införskaffa mig för 15 lira. Förövrigt bra drag och bra mycket svett på the doors, skumparty och håriga turkar på robin hood och en sliskig inkastare till havana beach party. Men jävlar i havet de var de värt! Jag till och med saknar någon,


RSS 2.0