ÖRLEN DIRR

livet leker. Fyfan vad underbart. Playan han invigits, köttet har grillats och axlarna har bränts. Premiärbanden är klippta !







snart ute på vägarna !

nyligen spenderat 4 jävla timmar på tibros trafikskola. yeyy. Till en början fladdrade ögonlocken upp och ner, tankarna flög iväg och jag ville helst bara kliva ur min egen kropp och vandra iväg utan att någon skulle se mig.

Men tro det eller ej, resten av de kvarstående 3 timmarna tog mig med överraskning. Det fanns fika. Allt ätbart man kan tänka sig! Så efter 2 korvar, 3 kakor, 1kopp varmchoklad, 1påskmust, ett äpple och en banan slutade jag drastiskt att vara osympatisk och all uppmärksamhet riktades till informationen.

en slapp hand,fot ohfan hela jag var visst slapp

jag känner ingenting, nyvaken luddig och skev. Jag har tappat farten, bollen står still och behöver en knuff i ryggen. Motivationen är nollad och jag vill helst gå tillbaka till sömnstadiet. I min bubbla sover man, sitter här och ser förstörd ut och kanske tröstäter i brist på annat.

DO SOMETHING! gå ut och gå, gör dina läxor, sätt på en film, baka en kaka vafan som helst. Något som gör dig glad, var lite spontan eller impulsiv. Så fort skolan är slut beter jag mig som ett vrak, trots att ingen ens har dött och mina tankar endast kretsar runt I-landsproblem.Fyfan för mig.

tjejen behöver en hobby!

bomchicka bomchika bom bom bom bom, hey boy!




efter att till en början varit helt ovetande av vart kvällen skulle leda mig, landa jag hos ebba. Eter lite för många klunkar energidryck spåra jag ur, spelade luftgitarr till kings of leon med meine tanzfreund linus och hela kvällen slutade med att min kinamat hamnade i toan på ängsätragatan 15, haha 2bad. Men huvudsaken var iallafall att det var kul, konsekvenserna har ju sin egen historia. ciao

TOPPENSTART HELT KLART



denhär bilden är feelings alltså, det var varmt vi hade varsina kalla bärs i solskenet. vad hände?

Jo det var en torsdagskväll vi hade precis knäppt vår första bira, och nej vi blev nog inte ertappade och nollade efter första klunken i bara Bh...... fail fail fail fail. Pinsamt, helt galet pinsamt. Sen lämna vi platsen och vandrade iväg mot ebba med hakorna i marken och stämmband som ekade "fyfan jag ska aldrig bli polis"

Jaja har lagt detdär bakom mig nu det är pasé. Det är liksom lördag vaknade halv ett, magen är fortfranade nöjd efter gårdagens flöt intag och just nu sitter jag i väntan på tom hassel. peeeeace!

use somebody

To say I want you, jus exactly like I used to
Cause baby this is only bringing me down



Idag ska jag ha en oklanderig fredagkväll. Och ny syftar jag verkligen inte på lever-förstörelse och högmusik, utan mysiga filmer och påsar med inehåll som är helt otänkbart att nonchalera. godis! mer godis till folket, fyfan vad gött!



dirty evening

sleten flötig äcklig ussh. 

ikväll så blir det smutsig crousing ute på tibros gator som grädden på moset. Raggare raggare raggare.

Jojo jag kankse lyder ida hallbergs ord, en äcklig liten raggarhora som sitter i en volvo V40 och dunkar plåt.  Fast det lär ju dock sannolikt inte ske, om man inte tar till sig gunnels visa ord när man pratar om miljögiftet alkohol " helt plötsligt blev allt lite roligare, lite lättare och kompisen bredvid lite snyggare. Så vem vet en raggare kankse är mitt nästa kort !

SPACEMAN



the killers. tröttnar aldrig aldrig aldrig


en bussschaufför en busschaufför

åkt på en riktig jävla förkylning, och nu pratar vi inte liten förkylning utan en brutal jävla variant. Träffade även på världens hittils trevligaste busschaufför, En rund och tjock sådan med ett million dollar smile och kinder jag skulle vilja dra i.
 
Jaha det var ju trevligt. Annars måste jag även påpeka att min bussresa hem från skolan var mer eller mindre intressant, jag drömde om att newyork sprängdes av antimaterian som var med i änglar och demoner. Sen vaknar jag upp i ett ryck av att en tant väcker mig, och till min förvåning låg huvudet faktist kvar på rutan och det syntes inte ett enda spår utav dreggel.

När jag senare upptäckte att jag inte ens var framme i hörnebocity vet jag inte om jag blev sur, eller helt enkelt nonchalera lilla tanten och fortsatte drömma om antimateria. Och ja, dethär kan ha vart ett av mina värdaste inlägg hittils . klart som fan ni bryr er om mina äventyr på bussen eller?!


FRIDAY REVIEW


08.00 matte med cooooonnnnyy


haft lite idrott och absolut inte visat någon empati alls till hulken 1 och 2 som fick löpa i värmen


nästan trampat sönder ett redan dött fågelfoster


åt mig mätt med en vän


sen stratade ölandet och vi drog oss iväg till den slutliga destinationen skara


väl på plats blev jag jobbigt högljudd och skrek mej galet hes till stämman av lasse lindh

hellow fellow

det går inte lära en gammal hund att sitta.

jag vet inte



tungleendet århundradet 2007. Gammalt med andra ord, sånt som rostar eller ruttnar

ge mig lite gammalt, jag hänger inte med längre allting snurrar iväg snabbare än träden utanför rutorna på 400 bussen. Ge mig lite 9a, nyboskolan. ELITE, 2 cool 4 skoltröja. remember? Tabort fem av mina år som passerat och låt mig ligga under täcket med min bästa vän och måla teckningar i mörket, tända lampan och skratta tills magen viker sig.

Ge mig en mintgrön vivacity och en sommar i fagersanna. Volleyboll vid örlen och åskåda fotbollsmatcher på fagervi. Det var bara tibro som existera och alla andra utanför var som värdet X. okända.

Ge mig familjefester, dussin med familjer och alla deras ungjävlar, jag var en av dom. En av dom som stod på bordet och sjöng "jag vill vara din margareta" med kristine. Vi trodde vi var bäst, rent ut sagt helt galet bra trots att vi varken kunde texten eller dansen. Vi sket i allt, rymde i spanien, tarzan på trampolinen, fångade grodor. kristine gjorde negerbollar av sin egen avkomma medans jag sket ner mig i spanien. Det fanns inget rätt eller fel.

Var finns det grabbar som inte fiskar men jagar haj!



jag små-ler. Tänker tillbaka på tidpunkter då man gjort bort sig i högsta grad. Citat på fyllan som inte riktigt var menade att slinka ur käften, då man nästan fått ur sig allt innan man ens hunnit tänka på vad man egentligen säger. Tillfällen då man stått med canserpinnen mellan fingrarna och påstått att man inte var nybörjare.

Somliga hävdar att man menar det man säger på fyllan, ärligt talat det stämmer nog. Det är som om orden kommer samtidigt som tanken, dock ibland med en ganska överdriven tonart som upplevs skrikig och jobbig. Jag menar nog iallafall det mesta som slinker ur mig, även om jag betér mig som en jobbig tjej med stämmband som uppnår 300 decibel.

Men endå, Tänk om någon  aldrig skulle göra bort sig, aldrig säga dumma ord eller hoppa runt som en bumbibjörn på energidryck, vad skulle man skratta åt? fyfan vad torrt! Att göra bort sig är vell nästan lite som att bjuda på sig själv

Däremot det där med canserpinnen, det är egentligen verkligen inte jag. Jag tycker seriöst att det är skitäckligt med rökare. Det är dyrt, man luktar illa och dör i förtid. Vad är poängen? fast ibland syndar jag. fan för mig.

det gamla vanliga. standard standard standard

söndagsångest,  vaknar upp av att någon bankar skiten ur mig med hammare. (känslan, det hände inte egentligen) bakismaten ligger på plats i magen. Och ett litet tilägg i kanten är att jag saknar dig.

shet asså

alla bara lämnar mig, mamma jobbar, pappa stack till borås och kolla fotboll och bror min är helt väck.  I min ensamhet vandrade jag upp för trappan med hunger i magen och får syn på det jag fruktar mest, nämligen wookade grönsaker. Jag lär med andra ord få svälta idag.

Jag insåg även precis att jag måste cykla ner till busstationen för att förflytta mig till timmersdala eftersom jag inte har någon skjuss och eftersom en lat jävla pojkvän inte orkar ta sig hit. Glömde även nämna att min mage håller på att dela sig i tusen bitar. Baaaaaaaaaaaad day.

varmt välkommen emobloggen!


gott folk det är fredag

som sagt, det är fredag. Verkar som folket har fått idétorka " vad händer i helgen ellllllllllerr?"  måste dock erkänna att min hjärna tänker lika dant.

Och ja det regnar ute. Jag lyssnar på babyshambles och sitter här med en sourcream onion påse i handen. Bestämde mig lite impulsivt för att gå på bio med kristine. Dagens design lyder alltså följande, skövde, biomörker, flöt, kristine. helt rätt!

ICE AGE 3


biopremiär 1 juli. spiiiiiiiiiiik!

hej mitt namn är josefine och jag kom inte på någon rubrik

heeeeey. Mår sådär fruktansvärt underbart efter en mustig kolamuffins med en lysande vän. Med fötterna på bordet och en bok i handen. Ja faktist en riktig jävla bok, förmodligen min första som jag tänker läsa ut och kanske även min sista. Men skitsamma en bok är i alla fall någon bok. 1-0 till mig. score!


You've got to get yourself together
You've got stuck in a moment and now you can't get out of it
Don't say that later will be better now you're stuck in a moment
And you can't get out of it..


visa lite emapti förhelveteeeeeee!

desto mer jag tänker på det desto jobbigare blir det. Jag fatttttar ingenting av vad du säger. Det finns nog inget jag hatar så mycket som att vara omedvetande,utvecklingsstörd och döv. Lägg ner ditt sims snack och tala svenska. Nog om att vara djup, men du är inte bara djup du är oförstålig !

Vet ni vem jag talar om? käre bildläraren pijaaaaaa. Malin och fredrika jag hoppas jag har erat medlidande och era telletubbies teckningar är faktist facinerande. Skulle jag måla ett rakt streck med kladdkrita och säga att det handlade om judarnas plåga och ensamhet under andra världskriget skulle jag sannolikt få en guldstjärna i pannan. hejdå


jag virrar runt

jobbigt läge.

maaaaat



fan för dieter, jag äter som om jag skulle dö imorgon. Helt sjukt jävla underbart med en flötig pizza eller en grov hamburgare i solskenet. Eller varför inte en kall cola,bira eller saft och en fet påse chips.

och där var det slutparatat om mat och jag avslutar dethär inlägget med ett grattis till tom. hejdå

old times

tegelsten i huvudet och saharaöken i käften, börjar mjukna lite nu framåt eftermiddagen, faktist. Valborg blev ju helt okej. Kul att träffa människor ifrån oldshool, inte bara kul, riktigt kul..'



RSS 2.0