emo

idag säger jag bara 3 lockande ord.. let´s get drunk!

spring ricco

ola senior ola seniorita.

kort sammanfattning av dagen
- sovmorgon
- hem
- 2 timmars powernap
- ben och jerrys
- 1h prommenad

Okej jag hatar att gå ut och gå i skövde. Vart jag än går lyckas jag gå vilse eller stöta på någon jag absolut inte vill stöta på med tanke på att jag ser ut som tre påsar skit i mössa ,rudolf mule och rinnande snor på grund av kölden. Men det är väl sånt man får uthärda.


rise and shine baby

okej klockan är 13.19 jag befinner mig i skövde på staketgränd 5 våning 3 vänstra dörren, utanför mitt fönster skiner solen över arenan och jag äter citronvatten med mosklumpar och falukorv. JA ja lyckades spilla ut min ramlösa citrus i moset. Men det blandas ju i magen endå. euu

1 timmes lunchrast från larami, sen återstår fyra mordika timmar, fyfan apu är inte min grej!





ussh!

vissa saker äcklar verkligen mig, och jag blir bara så jävla förbannad att jag vill skjuta dig med hagelbössa. fyfan


lars lars lars

jag hoppas det ser ut som att jag vet
fast jag har faktiskt ingen aning
och du viker mina knän


en galen natt

17 år och nästan 7 månader gjorde jag lite impulsivt och spontant min debut på krogen. Jag vet inte riktigt hur jag gick till väga men på något vis lyckades jag bli inslängd istället för utslängd. Och det är ju faktiskt inget att klaga över utan bara till att tacka och ta emot.

Och idag fredag klockan 12.31 sitter jag här äcklig som aldrig förr, mitt hår luktar skorsten och man skulle nästan kunna tappa mitt ansikte på fett och göra matolja, men det finns ju faktiskt andra mysiga obejkt som kan sätta leende på läpparna när man öppnar ögonen.


dags för lite lip igen

Ohfan. Helt ärligt talat har jag nog aldrig i hela mitt liv vart såhär brutalt äckligt jävla uttråkad. Hallå vad gör alla? Jag orkar inte sitta här och se de fina vyerna över el-ledningarna från mitt fönster längre.

Känner att smaklökarna börjar be om socker... och då slog tanken mig. Ben och Jerrys från pressbyrån! hoho men sen då? Klockan är inte ens tolv. Kan lika gräna gå och lägga mig och ställa klockan på den 3 mars lagom till att gräva ut sömnen ur ögonen och bestiga planet till spanien. jaaa tack.


smack

jag har hittat sladden! och äntligen fått ut tummen ur röven. måste även passa på att poängtera att rå korv är fan det godaste man kan äta klockan 23.42 en tisdagskväll..

så här kommer lite piccZzz, både från fredagens bravader och mitt nya hem som är långt ifrån klart.







valentines day

alla hjärtans dag firar jag med att ligga på mage alldelles ensam i min nya lya och lukta vitlök i munnen efter en fransk hotdog från pressbyrån. Hur firar ni?

Jag hade faktiskt tänkt att ge er ett smakprov på lägenheten som är långt ifrån klar. Men tyvärr är kamerasladden ute på egen vift i någon flyttkartong eller annan vrå. Men jag lovar er både bilder från fredagen + lägenheten så fort kamersasladden ger med sig och dyker upp.

pösss!


"jag tänker aldrig mer dricka alkohol"

är nog ett citat som sägs ett flertal gånger lördagmorgon. Idag vet jag inte ens om jag ska skratta eller gråta, sitta upp eller lägga mig ner. Det spelar liksom ingen roll huvudet sitter verkligen inte där det ska endå. Men allting är verkligen bara så sjukt jävla kul idag, jag måste haft fylleturbo eller nått igår men jag hoppas iallafall att jag gjorde någon stackare glad.

Jag vet inte men på något sätt kände jag att smaklökarna behövde hamburgare så jag lämnade festen redan runt tolvslaget med en enda sak i mitt huvud. Jag glömde dock bort detaljen att jag förmodligen inte skulle kunna komma tillbaka. Idiotiskt.

Och bilder det langar jag fram senare.


om att klia tills det blöder, på en och samma punkt

hoho jag flyttar i övermorgon. verkligen i ÖVERMORGON. Kankse sista gången jag sitter ensam i min källare, låter lars winnerbäck sätta ord på varje tanke jag bara vill skrika ut. Kanske sista gången jag sitter i min källare och tar emot varje litet ord precis som om det vore min egen historia.

Jag kommer inte sakna hörnebo, inte längre, inte alls. Jag har ingenting kvar här, kristine är puts väck från hörnan och jag är alldelles ensam bland pensionerade grannar och gärden. Schööönt att slippa ställa klockan på mordiska klockslag vardagsmornar. Skönt att slippa känna sig isolerad från mänskligheten. Men jag kommer sakna bussen, krypa ner i dunjackan, jag kommer sakna lasse måndagmorgon 06.45 i mitt headset. Det är allt..

söt bild förresten


johnossi



kan inte sluta lyssna på johnossi idag, dagens livsglädje, dagens hjältar, dagens topp.

What's the point of doing anything
If you'll never know this
I would sit and wait for you again

blä

idag tänker jag inte resa mig upp ur sängen, jag vill bara ligga i mitt mörka rum och sova bort allt jobbigt. Eller också vill jag skrika lite och tycka synd om mig själv. Jag tänker iallfall inte gå någonstans för allt utanför min sovrumsdörr ger mig ångest och en klump i magen. åååh...

jag har nog haft bättre dagar.


berg och dalbana

förlåt, jag ligger lite på latsidan nuförtiden. Har inte motivation eller ork till att ens lägga upp en bild på min värdelösa blogg. Förresten tar jag knappt några bilder längre. Mende kommer väl bli bättre snart I guess. Måste visa lite tålamod nu hehe.

det är söndag. Min söndag har sett ut som de flesta andra av mina söndagar. Vakna upp, vara ful och äckligt bakfull, äta pizza och sova i soffan hela eftermiddagen. Rätt soft faktiskt, jag tycker om söndagar däremot måndagar är ju en helt annan femma.

zöta bilder från ettan. Kan dock inte påstå att sambandet mellan bilderna och texten är särskilt tydligt, men det är ju ida hallberg vafan.


någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

jag är glad som en lärka. Lite håkan hellström och en marängkaka kan göra mycket för själen.

flytt om 1 vecka och 2 dagar. Lämnar barndomshålan och hörnebobäcken. Skaffar lite nya coola erfarenheter i storstaden. De är niiiiiiiiiice känns som att allt flyter på bra nu. Det är bra, sjukt bra.


shup shuip

vad hemskt mycket folk det borde vara som går runt med kattmat under naglarna. När man öppnar burken är den till 90% säkerthet kladdig under locket och inte tvättar man händerna efter det. Iallfall inte jag. hehe

hyperångest med APU imorgon, en dag känns ungefär lika lång som 2 månader, det suger. Jaja ska sluta lipa nu, in i duschen och invänta kvällens höjdpunkt nämligen sveriges kankse mest eftertraktade B-program Paradise hotel.


RSS 2.0